Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Силите на тъмнината се активират в ерата на Водолея. Ще надделеят ли?

Пророците предупреждават за настъпващи промени, които засягат голяма част от нас. От времето на Нострадамус през Едгар Кейси и дори Ванга се провижда настъпването на нова епоха.

Понякога е необходимо нещо да се разруши, преди да се започне изграждане на новото. Това се случва, когато една времева зона отстъпва на следващата, както е в случая с нашата планета. И това ще продължи поне сто години, споделят ясновидци, считано от 2017 година.

Но има и заплахи, за които не подозираме. Същества с деструктивна природа винаги се намират не в своята реалност. Това са демони пътуващи във времето и пространството, уверяват ни автори на езотерична литература.

Тяхната цел на разрушение е заложена от неземен фактор. От определени чужди за планетата силови полета понякога се раждат регресиращи същества от други времеви зони.

Ние сме свикнали да ги наричаме сили на злото и в много от религиите има истории за изпаднали от светлината и отишли към тъмнината. Но дали ние самите не сме застрашени по време на такива бурни промени?

При такъв масов прелом, какъвто планетата Земя изпитва в Епохата на Водолея, ще се случат както духовни, така и редица други силни катаклизми.

Времето отключва способността си да тече по-бързо и часовникът на ръка ти е само ненужен аксесоар. Друга теория настоява за преминаване на години към нови човешки обвивки.

Избавлението от физическото тяло по време на смърт или при преход не е деструктивен процес, ако зад него стои чистото намерение, което откликва на Космическия закон. В този момент може и да не разбираме това, но то е следващото ниво.

Новата раса възниква като акселератор на старата, пишат редица автори на духовна литература.

Получава се нова възможност за живот, ново ниво на съзнание. Но това е някак прекалено позитивно.

Светът има планове, трудно разгадаеми дори от провиждащите през хилядолетията. Всеки ден носи разнолики усещания на хората. Така е и във Вселената.

Миг след миг тя твори и решава милиарди задачи. И как ще се отнесе към нашето земно уравнение е тайна, която ще разгадаем след стотици години.

НП/2018

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.