Съзнание

Симптомите на енергийна промяна, които идват с ерата на Водолея

Навлизаме в ерата на Водолея. Непознати нови енергии започват да да се изразяват чрез различни психологически симптоми. Вероятно е да помислите това просто за легенда, но сензитивните хора го забелязват.

По време на този преход някои ще започнат да усещат симптомите на енергийната промяна, докато тялото и ума се приспособяват към по-високите честоти.

На тази информация е добре да се погледне от езотеричен, а не медицински план. Този текст съдържа информация, която е добре да бъде допълнително изучена.

Какви са тези симптоми?

Главоболие

Отварянето на коронната чакра може да е болезнено и емоционално преживяване. За това в този перио не са нещо необичайно леката замаяност и повишена чувствителност.

Изглежда жените усещат това повече от мъжете. Те могат да бъдат причинени, когато твърде много енергия преминава през коронната чакра и от хормоналните промени.

Това усещане може да бъде облекчено, когато се приспособим към потока на енергия и отворим съзнанието си чрез епифизната жлеза – третото око.

С повишаването на вибрациите епифизата продължава да се отваря, за да приеме новата енергия.

Симптоми на настинка

Това е нормална част от процеса. Тези симптоми са причинени от реакцията на физическото тяло, когато то изхвърля токсини, поради отварянето на чакрите.

Това, което възпира потока на енергия в тях, бива изхвърлено чрез кръвта.

Болки в корема

Те са причинени от отварянето на чакрата на слънчевия сплит. Това освобождава целия подтиснат страх и гняв в тази област.

Болки в мускулите и ставите

Повишаването на вибрациите повишава и протичащата през тялото ни енергия. Когато нещо блокира този силен поток на енергия, той причинява тези симптоми.

Депресия

Повишаването на вибрациите кара всяка болест, вирус или инфекция, криещи се в тялото, да изникнат на повърхността.

За да разберете какъв е коренът на това ваше състояние е добре да се вгледате в илюзиите, които изграждат реалността ви и да прогледнете отвъд тях.

Щом осъзнаете, че състоянието, в което се намирате не е причинено от настоящето, болката ще отмине.

Емоционална уязвимост

Когато започнем да се освобождаваме от травмите, понесени в този и минали животи, емоционалното ни тяло ще реагира по съответния начин.

Силна умора

В този период е нормално да изпитвате трудности при ставането сутрин, дори и да сте си набавили нужното време за сън.

Може да чувствате умора и през деня и да ви се иска да заспите. Това е се случва, когато енергията преминава през духовното ви тяло.

Това състояние ще отмине след време, но докато това стане трябва да поддържате енергията си със здравословен начин на живот.

Прекалена енергия

Освен силна умора понякога може да имате и прекалена енергия. Лягате си изтощени, но след 2 часа се събуждате презаредени.

Това е състояние причинено от голямата енергия насъбрала се около вас, която тялото ви не може да усвои.

Загуба на памет

Това може и да е плашещо. Не помните какво сте яли за вечеря, която е била едва преди един час.

Но не се страхувайте, вие на губите паметта си наистина. Просто дясната половина на мозъка повишава функциите си за сметка на лявата половина.

Активират се различни части на мозъка, за да се справи с повишаващата се енергия.

Силна чувствителност

Преминавайки към състояние на по-висока честота, вие ще станете изключително чувствителни към другите хора, към звуци, светлина, миризми и света като цяло.

Проблеми с електрониката

Ако това ви се случва, значи сте на път да достигнете изключително високо вибрационно състояние.

Това се дължи на огромното количество енергия, преливаща във физическа реалност и през тялото ви.

Странно поведение на животните около вас

Повишаващата се енергия протичаща в тялото ви ще се отрази и на животните около вас.

Някои от тях може да изпитват голям страх от вас, докато други да са силно привлечени от вашата енергия.

consciousreminder

заб.ред. Това са само хипотези описани в ненаучни издания. Всяко сериозно здравословно неразположение е препоръчително да бъде консултирано с вашия лекуващ лекар.