Видео

Скриваните тайни за антигравитационните технологии 

Сайтът Military.com разкрива съществуването на антигравитационни технологии, но премахва статията след няколко дни – какво става?

Алберт Айнщайн е казал: “теорията на гравитацията е и теория на пространството и времето.” Пространството и времето са свързани − когато пътешестваме в пространството, пътешестваме и във времето.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Според него гравитацията и пространството също са взаимосвързани. Това означава, че изкривяването в пространство-времето е изкривяване и в гравитацията. Съдейки по всичко, това откритие е вече направено.

Но ако американските военни манипулират гравитацията и пространство-времето, какви могат да бъдат последиците?

В средата на тази година сайтът Military.com публикува материал, разкриващ съществуването на антигравитационния самолет, известен като TR-3B.

Твърди се,  че той използва антигравитацията като основен източник на подем наред с поредица обикновени двигатели, които му помагат да маневрира по време на полет.

TR-3B засега официално не съществува. Но явно Military.com не са видели нищо лошо в това да обсъждат използването му в съвременни военни операции.

Оригиналният материал за TR-3B беше свален от сайта само няколко часа след като успях да го копирам и изкоментирам.

За съжаление, тази статия е вече недостъпна. Сайтът функционира нормално, но материала вече не съществува.

От десетилетия концепцията за антигравитация се представя от науката като неразрешима тайна.

Но според многобройните източници за засекретените операции тя не само е била разкрита, но това е станало преди повече от 50 години.

Съответните летателни тела са били разработвани и изготовяни в засекретени проекти в течение на десетилетия. Те са с различни форми, размери и конфигурации и ТР-3Б е само един от тях.

В последно време  получаваме съобщения за това, че от YouTube не могат да се свалят клипове, в които се обсъждат въпроси, свързани с разкриването на информация.

Цензурата се превръща в голям проблем в живота на мнозина независими журналисти, изследователите се натъкват на задушаващите  драконовски стандарти на социалните мрежи.

Учрежденията все още работят над контрола на информацията и мнозина спряха да им се доверяват.

Сега се работи постоянно по разкриването на информация. Единственият проблем е, че повечето от тези групи не могат да постигнат съгласие какво информация, в какъв ред, или по кое време трябва да бъде разкрита.

Според редица инсайдери съществуват няколко версии за секретни операции, провеждани в космоса.

Тези операции се наричат секретна космическа програма и се провеждат през по-голямата част на 20 век.

Те са свързани с напредничави космически станции, телепортация, енергийни оръжия, междузвездни двигатели и много други.

По-голямата част от това, което ни поднасят като нови иновационни технологии, всъщност съществува от половин век или повече.

Изглежда, че зад кулисите е започнала информационна “студена война”. Някой се досеща какво може да стане по-нататък.

Може би ще успеем да открием истината отвъд пределитте на света, в който сме били приучени да вярваме.

Military.com