Новини

Случайно ли е, че имате тази котка или онова куче? Разбира се, че не.

Много хора все още смятат, че са тук по случайност. Това се отнася и за отношението им към пребиваването на животните на Земята.  

Земята представлява планета училище и точно както хората са тук, за да учат да се развиват и да експериментират. Така всички други животински и растителни видове също са тук, за да преминават през различни опитности.  

Отлично изградената мрежа 

Някои животински видове съжителстват с хората и притежават специфична роля за този контекст, докато други живеят по-отдалечено от хората.

Това обаче не означава, че и те не оказват енергийно влияние върху човека и планетата. 

Всички ние, хората, животните, растенията произхождаме от едно и също универсално творческо съзнание, поради което всъщност е илюзорно да смятаме, че сме разделени един от друг.  

Емпатичните хора буквално полудяват в свят, който унижава или убива животните. 

Човек елиминира близо 470 милиарда животни годишно, което статистически надвишава понятието за геноцид и това се случва всеки ден, пред очите ни. 

Уникалната способност на тези учители 

Ако всеки вид е въплътен, за да експериментира определена гледна точка от живота, кучето и котката се въплъщават, за да споделят опита си с човека.  

Те са тук, за да донесат нещо на човека и да изживеят  връзката с човешкото, а този опит служи и в двете перспективи.

Това, което популярно наричаме “инстинкт“, всъщност е високо състояние на привеждане в съответствие със себе си.  

Създатели на реалност, носители на безусловна любов  

Животните не си казват „Бих искал господарят ми да е по-млад, по-богат, по-малко тук или да живее в по-голяма къща, в друга държава.” 

Животните не се обиждат ако са дали твърде много любов в сравнение с тази, която са получили.

Животните са мощно отражение на това, от което човекът е все още далеч. 

Нашите домашни любимци идват при нас, за да ни припомнят ученията за  “Любов към себе си и другите” и “Увереност в живота и в собствените ни способности.”

С други думи, животните не преживяват същността си като жертва. Животните са създателите на тяхната собствена реалност.  

Вибрационни честоти на четири лапи

Всички ние излъчваме  вибрационни честоти: хора, животни, растения и предмети. Всичко, което съществува носи вибрация, която може да бъде измерена.

Високите вибрации и „положителни“ емоции са взаимосвързани, а колкото по-ниска е вибрацията ни, толкова повече се намираме в така наречените “отрицателни“ емоции като безпомощност, гняв и безсилие.  

Животните често резонират с вибрация, повишена от природата, освен в случаите, когато за пореден път е намесен човек  с отрицателна вибрация, защото животните поглъщат емоциите. 

Да живеем с домашен любимец е сравнимо с това да съхраняваме огромна топка положителна енергия у дома. 

Насрочени срещи

Повечето от „съюзите“ между животни и хора са предвидени преди въплъщението на едните и другите. 

Понякога, срещите са толкова завладяващи, че ние веднага разбираме, че “тази среща е трябвало да се състои“, също както при свързването ни с някои хора.

Случайно ли е, че имате тази котка или онова куче?  Разбира се, че не.

Съжителстваме с животното, което ни устройва и от което се нуждаем, за да научим необходимите ни уроците. 

Котката не действа по същия начин, но излъчва изключително силна вибрация, като тази на делфините, китовете и слоновете. 

Тя е животно, което е себедостатъчно и в този смисъл излъчва мощна вибрация, на истинско божествено щастие. Помислете за миг как се чувствате когато котето мърка в скута ви. 

Този, който обича котките разбира учението на котката: себеизразяването и любовта към себе си. Котката не разчита на никого.  

От друга страна, ако й предложим любов, може и да ни я върне. Но нейната любов не зависи от каквито и да е условия. 

Хората, който не обичат котките са хора, които не обичат личностите, които си позволяват да следват себе си преди всичко.  

Кучетата са дълбоки учители за това какво е да дадеш, без да чакаш нищо  в замяна. Кучето разпръсква ентусиазъм и радост от малките неща. 

Всяко животно представлява дълбок източник за още безброй уроци за Човека.

Междувременно, ако прочетете тази статия, съществува голям шанс да сте наясно с чудесата на животните и с това колко трябва да ги почитаме, уважаваме и обичаме, за да се издигаме заедно към по- високи честоти.  

Източник: lapressegalactique.com