Снимките на Луната, които не намират адекватно тълкуване

Има алтернативни възгледи за произхода и съществуването на Луната. Според един от тях, Луната е изкуствен обект и е създаден от мистериозна раса.

Това става, когато далечните предци на съвременните хора са колонизирали Земята по същото това време. Те са използвали Луната като междинна база за колонизирането на планетата ни. Сегашното състояние на Луната е резултат от огромен вътрешен конфликт сред представителите на тази раса. Изследователите се опитват да намерят в историята на човечеството различни факти, пряко или непряко, потвърждаващи тази хипотеза.

Наш читател ни изпрати повече от интересни снимки на спътника на Земята направени преди дни. Журналистическата етика не позволява да напишем името му. От обясненията му става ясно, че човека е отличен фотограф и твърди, че няма как да е манипулирал фотосите. На тях ясно се вижда обект, които оставя две ярки дири на фона на лунния диск. Дали са обработвани, ние не можем да знаем. Въпреки това решихме да ги споделим с Вас.

 

„Не знам това дали беше самолет дали е нещо друго, но ми се струва твърде далече за самолет, а като че ли завива покрай Луната. Снимах с Nikon D7200 + Sigma 100-400/F4 APO. Мисля, че ще успея да възстановя изтритата първа снимка, която направих, докато обектът беше в района на последното тъмно петно“, пише в писмото си читателят.

 Снимките публикуваме без никаква редаторска намеса, оставяме на Вас тълкуването.

 

НП/2017©

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.