Ставаме свидетели на небесна инвазия. Те кодират преражданията си

По целия свят има деца, които притежават удивителни способности. На всеки континент съществуват невероятни истории за деца, толкова развити, че според някои, те са дошли от звездите.

Може би тези звездни деца са някаква нова раса, която живее сред нас дори сега. Свръхнадарените деца често знаят неща, които не би трябвало да знаят. Редовно ни изненадват с това, което разбират още от ранна възраст. Те са като наши учители.

Изследователи от екипа на проф. Лойд Пай твърдят, че на Земята се раждат деца, които имат връзка със същества отвъд нашия свят. Наричат ги „звездни деца“.

Те могат да кодират съзнателно прераждането си и в наши дни има направо небесна инвазия. Но изследвалите феномена на малките звездни гости казват, че тези свръхнадарени деца притежават нещо повече от просто висш интелект.

Те са много по-умни от предишното поколение ученици. Те са много чувствителни и състрадателни. Имат чувство за мисия. Те използват специални дарби. Например телепатия. Долавят чужди мисли и чувства.

Едгар Кейси говори, че звездните деца са манипулирани генетично от извънземните и са внедрени на Земята с някаква цел. Кейси е видял в транс това, което се случва сега.

Възможно ли е Кейси да е предсказал идването на звездните деца? По-развити същества, които се срещат и в митологията.

Преди 30 години китайското правителство започна търсене на деца с необикновенни способности. Някои от талантите са имали необикновени сили като телекинеза и способността да манипулират времето и пространството.

Китай идентифицира повече от 100 000 деца, които са имали т. нар. „свръхчовешки способности“. Потенциалът на тези деца е уникален и възможностите са неограничени.

Фактът, че изследването е постигнало нещо, изглежда подкрепя пророчествата на Кейси. Въпросът е откъде идват тези свръхчовешки способности?

Според някои изследователи появата на звездните деца бележи един нов етап на по-напреднал, по-духовен тип човечество на Земята.

Според други те са тук, за да ни покажат потенциала ни и да ни поведат към бъдеще, в което всички ще станем Звездни деца.

НП/АЕ 2017

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.