Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

СТРАННО ПОВЕДЕНИЕ НА СВЕТЕЩИ ОБЕКТИ над Швеция

Странното поведение на светещи обекти в тъмнеещото вечерно небе над град Стренгнес привлякло вниманието на шведи и скоро записът се появи в Интернет.

Група НЛО се появила в небесата сякаш от никъде и след известно време също така безследно изчезнала.

Уфолозите, изучили записа на това „чудо“ стигнали до извода, че най-вероятно това са били летателни апарати на извънземни, които са се телепортирали от друго измерение и след известно време са се върнали пак там.

Остава загадка защо са се появявали в нашия свят и то за толкова кратко? Наистина понятието време е относително и извънземните могат да го управляват, поради което времето, необходимо им за изпълнението на някакви задачи, вероятно само на нас ни се струва миг.

Скептиците, безусловно, имат свое мнение за станалото. Според тях това са били просто някакви експерименти на военните.

Според независимите изследователи, не можем да узнаем истината, но предвид това, че живеем в сложно време и сме в навечерието на грандиозни планетарни промени или дори катастрофи.

Обяснението, че това е НЛО е доста по-правдоподобно, отколкото вероятността това да са военни изпитания.

YouTube

 

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.