Новини

Световна пандемия. Интервю от 21.10.2014 разкрива ставащото днес

В интервю излъчено на 21.10.2014 година Хари Вокс, разследващ журналист, разяснява методите на работа на един особен елит.

В неговия арсенал влизат всякакви средства за постигане на целта, но едно ново оръжие – пандемията е любимата играчка на кукловодите.

Ситуацията днес е част от план. Погледнете какво стана? С един замах цялото човечество е под ключ. Вижте и ролята на Китай. Ще онемеете от това, което предстои да чуете.

Много е удобно да бъдем държани под страх и контрол, за да се случи всичко останало от картината. Унизително за човешката същност, е когато научи за деликатните детайли от схемата за масово подчинение.

Вероятно това може да бъде определено като поредната фейк новина или по-лошо, монтиран в нечие мазе миналата седмица клип. Така както видяхме мъртви деца в кувейтска болница или избити семейства от зарин в Сирия.

Битката за човешките души е в ход не от днес. Пандемията е ужасна, (аплаузи от сърце за всеки лекар, медицинско лице, фармацефт, зъболекар, санитар, полицай, мазагинер, шофьор, ватман, машинист… ) но още по-ужасно е робството.

за субтитри на български натисни иконата вляво от зъбчатото колело.

В линка тук е публикувано пълното описание на плана.