Здраве

Световната конспирация „За“ и „Против“ ваксините? Какво има отвъд…

С ваксина или без ваксина, това е въпросът?

Ако преди години положителният ефект от ваксините не беше подлаган на съмнения и всички доверчиво ваксинираха децата си, днес все повече хора се колебаят относно ефекта от тях.

А причините, които стоят зад подобно решение се увеличават пропорционално с противоречивата информация по темата.

Обществените нагласи са разделени на два лагера – „за“ и „против“ ваксините. Представителите и на двете групи имат своите съмнения относно истинските свойства на ваксините.

Дали пък те са инструмент, използван за различни цели на конспиративен план срещу човечеството?

Подкрепящите масовите ваксинации смятат, че в основата на конспиративния план, стои насаждането на страх, който да откаже хората да се ваксинират и така да се създаде благоприятна среда за епидемии.

Другата страна е категорична,

че ваксините съдържат опасни за здравето съставки, които тровят хората и водят до фатални последствия.

Има и една трета група, според която медицината има две големи постижения – ваксините и антибиотиците. Но къде всъщност е истината?

В световен мащаб фармацефтичната индустрия се оценява на над 850 милиарда щатски долара. Първите 10 най-големи фармацевтични компании в света са американски.

САЩ имат най-високо имунизационно покритие на планетата

Паралелно с това, се развива най-мощното „антивакс“ движение и организации, които подозират, че съществува таен заговор между американското правителство и големите фармацевтични компании.

Така според тях се прокарват различни медицински експерименти не само в САЩ, но и в целия свят.

Дали хипотезата, че истината за вредата от ваксините е пазена умишлeно в тайна е вярна?

Привържениците на тази теория твърдят, че сред най-отговорните за това са Обществената здравна организация в САЩ, Центъра за контрол на заболяванията, Национален здравен институт и цялата фармацевтична индустрия.

Разбира се, не без участието на Световната здравна организация и Организацията на обединените нации. Тези институции работят в синхрон, обединени в структура, известна като „Комплекс за глобална ваксинация“.

Други основни участници

под шапката на този комплекс са множество неправителствени, благотворителни и здравни организации, частни фондации, и публично-държавни корпорации.

Някои от примерите, които попадат в полезрението на „антивакс“ движенията са фондацията „Бил и Мелинда Гейтс“ и организация  „Лекари без граници“.

За тях се твърди, че косвено участват в осъществяването на подобен конспиративен план за ваксинации срещу реални, въображаеми, проектирани или изобретени заплахи за здравето на човечеството.

Архитектите на новия световен ред имат строг и наложен режим на медицински манипулации, който има за цел да създава проблеми в здравето. Въпросът е как точно действат.

Проблем – Ответна реакция – Решение

„Птичи грип, свински грип, „луда крава“, Зика, корона вирус…Почти всеки път, когато от нищото се появи ново, плашещо, силно фатално инфекциозно заболяване или епидемия, следният механизъм се спазва с точност. И съответно се появява нова ваксина.

Първопричината на инфекцията може да бъде проследена обратно до САЩ, Великобритания, Китай или някоя израелска био-военна лаборатория, казват конспиративните теоретици.

Чрез изключително напреднали форми на генетична модификация, различни видове патогенни микроби са специално разработвани, за да предизвикат голямо огнище от съответната болест.

Различни патогенни многоклетъчни и микроорганизми (бактерии, вируси и паразити), гъби, микоплазми, са създавани изкуствено така, че да предизвикат конкретна медицинска криза“, пише изданието State Of Nation.

Според тях, всичко това се координира внимателно, за да се стигне до желания отговор от засегнатото население. Така е на лице първата част от функциониращия механизъм – Проблем – Ответна реакция – Решение.

Целта на всяка епидемия

може да бъде различна в зависимост от набелязаното местоположение и население.

Щамовете, които са насочени към азиатските страни, например, са биологични оръжия, генетично модифицирани да се възползват от слабостите в кръвните специфични линии и азиатския генотип.

Този вид биологична война срещу чужди народи винаги се проявява в критичните моменти в отношенията между САЩ и Китай, както и между Великобритания и Китай.

Фактът, че щама на „птичи грип“ се заражда именно в Китай също не е случаен. Такава е ситуацията и с насекомите, преносители на вирус почти всяка година в различни точки на планетата. Примерът е с Хонг Конг, през последните десетилетия, пише още State of nation.

Организирани движения

с последователи в целия свят твърдят, че по тази схема се изфабрикуват и грипни епидемии, които започват да провокират изключително агресивни кампании за поставяне на ваксини в национален мащаб.

Много често се правят и безплатни имунизации като практически се ваксинира всяка възрастова група.

Въпреки че фармацевтичните компании, които произвеждат противогрипни ваксини признават, че ваксините не успяват да покрият всички щамове.

Тъй като всяка година се появяват нови, много хора все още редовно ваксинират себе си и своите деца. Но изборът винаги е наш, нали така?

State of Nation