България

Такава една чудна и толкова хубава бъркотия си забъркахме

Какъвто и да е сценарият ние за жалост нямаме властта да го спрем или променим.

Светът е различен и няма видима причина да се върне към стария си начин на живот. Този спецарий определян като криза, коронавирус пандемия или каквото и там да е, има своя цел.

Началото е дадено. Много умело бе „създаден“ проект, който постави планетата в карантина. Даваме ли си сметка как всички сме затворени. И то буквално.

Предстои криза с невиждан мащаб. Възможно е това положение да е предизвикано с умисъл. В противен случай за пореден път някои субекти щяха да се окажат причина за световна икономическа пандемия.

Сега врагът е друг. Неговото име е Китай. Но веднага чухме и противоположното мнение.

Разбира се войната между конспиративните теории и останалите не ще да спре. Повече от ясно е, че тя е насърчавана от големите играчи. Представете си какво ще стане, ако конспиративните теории бъдат забранени?

Днес повече от 30 години

живеем в общ лагер и се чудим какво да направим, за да си продадем оръжията, лекарствата, техниката и какво ли още не. И умело намираме решения. Конфликти, кризи, пандемия.

Липсата на противник роди не една и две фатални за света концепции. Видимо има достатъчно финансиране за консултантите и техните центрове.

Разбира се пропагандата е толкова могъща, че всеки собственик на издание, блогър или журналист с радикално мнение бива пратен по дяволите толкова бързо, че самия демон не смогва да го улови в мрежата си.

Определени автори настояват,

че само насърчаването на образованост ще помогне да се излезе от упадъка. Сега нещата изглеждат различни. Всичко вече става в вкъщи.

Учим вкъщи, работим вкъщи, живеем вкъщи, раждаме вкъщи, умираме вкъщи…Първата стъпка към прилагането на тотален контрол е да привикнем към подобно положение.

Даваме ли си сметка на какво ставаме свидетели и преки участници?

Ето защо е добре да внимаваме с посланията, акциите за дарения и всички останали позитивни новини, с които ни заливат обилно, за да преглътнем по-лесно изолацията.

Пандемия. Тази дума, може би ще е думата на годината, освен ако случайно журито не избере „Ковид-19“.

Хората не вярват

Не вярват в извънземни. Не вярват в Бог, загърбиха невидимото, отричат, лъжат, словоблудстват до полуда.

Напук на всички лешояди и антагонисти Пентагонът, най-авторитетната военна институция в света, потвърди съществуването на други освен нас.

Не вярвахме във филмите и книгите

Погледнете първите редове на „1984“ от Джордж Оруел. После надникнете в Библията, ако имате очите да провидите.

Но добре, да я оставим настрана тази извехтяла книга. Ето че „Бейвис и Бъдхед“ разказваха всичко много преди то да се случи.

„Целият свят е сцена и всички ние сме актьори на нея – влизаме, излизаме и за своето време всеки от нас играе различни роли.“ – Уилям Шекспир