Новини

Тъмните тайни зад конферентната зала на Папата

Конферентната зала на Папата е сграда предназначена да изглежда точно като влечуго. Всъщност папата говори пред аудиторията си от главата на влечуго. Но защо ни го причинява?

Чували ли сте за папската конферентна зала? Също известна като публичната зала на Павел VI или Залата на папската публика. Тя се намира частично във Ватикана и частично в Рим, Италия.

Кръстена на папа Павел VI и построена през 1971 г. от италианския архитект Пиер Луиджи Нерви, тя побира 6300 души и в централната и част има бронзова статуя, наречена La Resurrezione, проектирана от Pericle Fazzini.

Метод на изграждане и строителство

Сградата е проектирана да издържи на силно земетресение и от уникален по рода си стоманобетон. Кривината, която изглежда непривлекателна отвън е част от цялата мистерия.

На горната снимка може да сравните формата и да разберете, защо тя е проектирана по този начин.

Прозорци

На горното изображение се вижда, че има прозорци от двете страни на сградата, които приличат на очи.

Те са изобретени от витражно стъкло. В центъра на на стъклото, може да забележите прорез, който прилича на зеница на рептил.

За да се разбере скрития смисъл на цялата конструкция, трябва да погледнете двата прозореца заедно. Това са две очи на влечуго, което ви наблюдава, докато гледате сцената.

Люспи и зъби

На снимката също може да забележите статуя в центъра и два зъба от двете страни. Покривът и страничните части на сградата наподобяват люспите на змия.

Големият въпрос

Ще се запитате каква е причината за всичко това. Защо тази сграда е построена по този начин и защо изглежда, че Папата говори сякаш от устата на рептил?

Има седем отделни части, които компрометират змийския или рептилски символ.

Тук стигаме до частта, която ни кара да разберем, кой всъщност ни управлява и има влияе над света.

Проучвания показват, че съществува скрито правителство, което до голяма степен управлява света – група от хора, които не са американци, европейци, руснаци или китайци. Те нямат национална идентичност, но управляват целият ни свят.

Отдавна е било казано, че има извънземно влияние. Не каквато и да е извънземна раса, а по-специално – влечуги (рептили).

Има много свидетелства за извънземни, подкрепени с документи от колкото можете да си представите, които работят заедно с правителството.

Теорията за влиянието на рептилите не е нова и може да се открие в много традиции и култури.

Защо се използва точно тази символика?

На събитие в Калифорния, Дейвид Уилкок, дългогодишен окултен изследовател бе интервюиран.

Той спомена, че Елитът (Илюминатите) трябва да предадат намеренията си на човечеството и в замяна, да получат разрешение и приемане от нас.

Това се проявява под формата на ритуали по време на спортни събития и символизъм в музиката и филмите.

Сега вече може да разберете, защо Папата говори от устата на влечуго.

Много изследователи казват, че християнството, се използва за контрол на масите.

Независимо дали религиозните истории съдържат някаква истина и могат да предават полезни послания, тяхната главна цел е да водят хората към духовна връзка, която е обезсърчаваща.

Вината, осъждането и гнева, които съществуват в религиите са предназначени, за да ни контролират и да ни отнемат властта.

В крайна сметка може и да не повярвате на всичко, но си го отбележете.

Има факти, които могат да бъдат подложени на разследване. Поинтересувайте се от темата за рептилите, елитните кръвни фамилии и значението на тази символика.

Позволете на ума си да бъде отворен за всичко, което се случва.

Източник: Сollective Еvolution