Новини

Тайната историята на загадъчният майор от Зона 51

Секретните досиета за извънземни разкриват нова теория за истинските мотиви на американските тайни служби за борба с публикации за извънземни.

Може би за тях сме просто „незнаещи“ в гигантски експеримент, който не разбираме напълно.

В архивите на ЦРУ има данни

за тайнствена организация, която провежда спецоперации с очевидците на НЛО. По същата тема неотдавна говори и Кори Гуд в интервю за Дейвид Уилкок.

В архивите откриваме шокираща история, описана от свидетел. Майк Пенсър е амбициозен журналист, който среща пенсиониран майор от авиацията.

Той прекарал цялата си военна кариера

в прословутата Зона 51 в Невада. По това време, Зона 51 е смятана от мнозина, за център на извънземния инженеринг тук на земята.

Майорът се бил заклел да пази тайната й, докато служил в армията, но вече остарявал и започвал да има смесени чувства за работата си там.

Тайнственият човек казал,

на жураналиста, че Зона 51 приютява извънземни НЛО, и че армията от години изучава тяхната технология.

После му признал, че е написал книга, в която разкривал всичко. След няколко дни амбициозният журналист се отправил към Хюстън, за среща в издателството.

Още преди да успее да се регистрира в хотела той е спрян от лица, приличащи на агенти на ЦРУ. Те имали мрачни, каменни лица. И хладно настояли, да не публикува книгата.

Речта на хората от Организацията е оприличена в архивните записи като на робот.

Безстрастна и монотонна. Дали това означава, че в тях има нещо нечовешко? Или тези маниери са средство за психологическо сплашване?

Ако Организацията има някакъв по-голям план,

тогава ние може да сме само пионки в него. Дали някои от тях не служат на извънземни, които са ги изпратили да тестват реакцията ни към пришълците?

Или неразбираемите действия на тайнствената структура са част от дезинформационна кампания, за укриване на доказателствата за НЛО? И в двата казуса, ние сме просто обект на изследване.

Това са само случаите,

за които знаем от тези, които са събрали смелост да ги разкажат. Ами случаите, за които никога няма да чуем? Колко ли още хора са преживели нещо подобно?

Въпреки критиките десетки са сигурни в тяхното съществуване. Извънземни или хора, те са тук и използват различни похвати.

Макар да не знаем много за тях, внезапната им поява подсказва, че ако някога видите НЛО наистина, може да очаквате ппосещение от Организацията.

НП/2021