Новини

Тайната мисия на Комитет 300 и Съвета за външна политика

Тази година ФБР разсекрети и призна съществуването на огромно количество документация иззета от архивите на Никола Тесла.

В документите се говори за свободна енергия, така наречените извънземни двигатели и други открития на гениалния учен. Но те  едва ли ще попаднат в публичните научни институти някога.

Една от големите организации, която дърпа конците в САЩ е CFR (Council of Foreign Relations – Съвет за външна политика).

Това полутайно формирование се доминира от синдиката на Рокфелер и от едно европейско тайно общество, наречено Комитет на 300-те. Тези хора пазят тайните на Тесла от хората.

Те знаят нещо, което ние не знаем, и затова се наричат Илюминати и имат неописуема власт.

illuminati-8
Почти без изключение всички тайни се отнасят до миналото на нашата планета, историята за възникването на човекак, ъде и как, причината за неговата поява, т.нар. НЛО, свободна енергия и последствията от всичко това.

Всъщност, когато става дума за НЛО и свободна енергия европейците са не по — малко дезинформирани, отколкото повечето жители на Земята.

Отговорни за това са Илюминатите, защото те контролират медиите. И най-вече в Германия.

Със следващия пример бих искал да ви покажа, че темата НЛО има съвсем реална и земна предистория.

Освен Обществото ТУЛЕ, действа още един таен орден, наречен Обществото ВРИЛ. „Врил“ се занимава почти изцяло с разработки на т.нар. НЛО.

За него работят Виктор Шаубергер, д-р В. О. Шуман, както и Шривер, Хабермол, Мите, Еп, Белузо, чиито модели живите английски пилоти от Втората световна война помнят като Foo Fighters.

Разработките бележат невероятен напредък, когато според твърденията им през 1936 г. в Шварцвалд е свалена една „не — земна“ летяща чиния, която въпреки падането си, остава почти непокътната.

Летящите апарати ВРИЛ са част от хипотезата на Ян Ван Хелсинг за НЛО
Летящите апарати ВРИЛ са част от хипотезата на Ян Ван Хелзинг за НЛО

След като двигателят основно е проучен и анализиран, благодарение на задълбочените знания на „Врил“ за имплозията и антигравитацията, се започва производство на собствени прототипи.

Моделите „Врил-7“ (V7) — свръхзвуков хеликоптер с дискова форма (да не се бърка с летящите машини VI и V2) — се оказват толкова сполучливи, че днешните бомбардировачи „Стелт“ на американските военновъздушни сили изглеждат едва ли не като играчка.

Какви щяха да са последствията от овладяването на свободните енергийни форми и използването на летящи чинии, които се нуждаят само от електромагнитно поле? И то, ако са на разположение на всички?

По отношение на автомобилите това би означавало, че никога повече няма да ни се налага да купуваме бензин. Няма да се отделят вредни вещества и няма да замърсяваме околната среда.

Няма да се нуждаем от ядрени електроцентрали, хората нямаше да са заключени в граници и най-вече щяхме да имаме повече време, защото нямаше да се налага да работим толкова много, за да плащаме сметките за отопление, електричество и бензин. А по-скоро бихме могли да използваме времето за размисъл над смисъла на живота.

НП/Ян Ван Хелзинг