Тайни и загадки

Тайните миньори на злато от невидимата планета Нибиру

Златото е едно от най-важните ресурси, които човечеството е познавало. То е имало огромно значение за древните общества, както и за нас.

Днес то се използва в различни електрически компоненти и почти всичко свързано с електричеството.

Златото е един от най-добрите проводници. Свойствата му позволяват да бъде използвано и за производството на различни нанотехнологии.

Което означава, че то е невероятен технологичен ресурс за която и да е интелигентна форма на живот.

Златото е и отличен източник на енергия, поради топлинноелектрическите му свойства. То може да поема топлина и да я превръща в електричество.

Древните цивилизации го използвали за построяването на храмове, статуи и най-различни предмети.

Постройките и предмети от злато, които откриваме днес, хиляди години след изчезването на тези цивилизации, все още са непокътнати.

Златото наистина е имало и все още има голяма роля в развитието на човечеството.

Тайните миньори на злато от Нибиру

Зекария Сичин смятал, че Анунаките дошли от друга планета, намираща се в нашата слънчева система, която прави една обиколка около слънцето в продължение на 3,600 години.

Но ресурсите на тази планета били изразходени, както и златото. Според интерпретацията и теориите на автора, атмосферата на планетата Нибиру се нуждаела от злато.

Според теорията за древните извънземни, те генетично изменили примитивното човечество, за да го използва в добиването на злато от мините.

Според шумерски текстове, Адаму били първите съвременни хора, които Анунаки създали, когато съчетали своето ДНК с това на примитивните хора.

Подобни истории за „сътворението“ на човека могат да бъдат намерени в различни древни текстове.

Доказателствата за външната генетична намеса

Ако погледнем към Еврейската Библия или към шумерските текстове ще видим много прилики с теориите за древните астронавти.

„Адам“, означава „човек“ на иврит. „Адаму“ е името, което Шумерите използвали, за да наричат „първия човек“, робите на Анунаки.

Дали това е просто едно странно съвпадение. Редица африкански култури също вярват, че преди десетки и стотици хиляди години „посетители от звездите“ дошли за природните ресурси на Земята.

Според някои изследователи тази първа човешка цивилизация се установила в южните части на Африка.

Там екип от изследователи, водени от автора Майкъл Телинджър, открили останки от цивилизация и град, по-древни от всичко друго, за което историята ни разказва.

Останките били на възраст между 160000 и 200000 години. Интересното било, че в близост до тях били открити и древни златни мини, което е сигурен знак за наличието на напреднала цивилизация.

Дали това били древните мини, които Анунаките използвали за добив на злато и за създаване на технологиите си?

Можем ли да приемем тези знаци и открития като сигурни доказателства за скритата от нас история.

ancient-code