Съзнание

Тайните войни на ЦРУ за извънземните открития и патенти

Американската разузнавателна общност изследва сериозно на най-секретно ниво парапсихологията, дистанционното виждане и телепатията повече от пет десетилетия, но дезинформацията по темата е толкова силна, че смущава.

Освен това се разработват нови технологии на базата на заловени или преотстъпени на земните тайни служби системи за иновативен напредък.

Неотдавна станаха известни още факти за открития укривани от ЦРУ и АНС с гриф „Top Secret“.

Но защо технологиите са приоритет на тайните служби?

Ръсел Тарг, физик, който е прекарал над двадесет години в тайна правителствена програма на САЩ за извъземни технологии е изследвал дълги години различни технологии добити от катастрофирали НЛО.

В своята работа физикът участва в разработката на супертехнология добита от чужд кораб, която защитава войниците на бойното поле от леко стрелково оръжие.

По-късно тази военна разработка става известна като защита с „кевларени“ бронежилетки.

Арамидните тъкани днес са широко използвани във военния сектор, авиацията и в други сфери, където ударната устойчивост и лекотата са изисквания.

Военните, полицейските и пожарникарските жилетки са ламинирани с кевлар, за да се укрепят и да се подобри тяхната ефикасност в екстремни ситуации.

Неотдавна Тарг сподели своя опит, като го направи в разговор по платформата TED и събра над милион гледания от цял свят.

Големите играчи

Друг пример по темата за промяна в мисленето на хората е „Black Budget”. Информацията идва от Бен Рич, вторият директор на Lockheed Skunkworks, който работи там от 1975 до 1991 година.

Той е бил наричан Бащата на Стелта, след като е контролирал развитието на първия изтребител F-117 Nighthawk.

Преди смъртта си Рич прави няколко шокиращи разкрития за извънземните.

Първо: „Вече имаме средства да пътуваме сред звездите, но тези технологии са заключени в тайни проекти и ще е нужно божие чудо да ги изведе в полза на човечеството.“

Второ: „Всичко, което можете да си представите, вече знаем как да го направим. Има два вида НЛО – тези, които изграждаме ние и тези, които изграждат те.“

Подобна информация, включително и свидетелски показания от стотици други хора, показва, че „класифицираният свят“ е много по-напреднал от нашия.

Патентите на Америка

Обикновено, когато заявление се подава за одобрение на нов патент, то изисква няколко проверяващи от Патентното ведомство да одобрят и запишат изобретение в специални томове.

Този процес обикновено отнема от една до две години. Заявленията, които се подават в SAWS, трябва да бъдат одобрени от няколко човека и могат да бъдат отложени с няколко години.

Един чудесен пример (от много) закъснели заявки за патент идва от доктор Джералд Ф. Рос, който подава патентна заявка за ново изобретение, което е разработил, за да попречи на заглушаване на електромагнитните трансмисии.

Важно е да се отбележи, че в края на 2014 година има над 5000 изобретения, класифицираникато секретни.

Това е най-големият брой заповеди за засекретяване от 1994 г. насам.

Стивън Афгауд от Федерацията на американските учени съобщава: „Списъкът от 1971 г. показва, че патентите за слънчевите фотоволтаични генератори се подлагат на преглед и възможни ограничения, ако смята че те са повече от 20% ефективни.“

По-шокиращата новина е: „Системите за преобразуване на енергията също са предмет на преглед и евентуално ограничение, ако предлагат ефективност на преобразуване „над 70-80%“.

Това всичко се нарича „Закон за поверителността на изобретенията“ и е написан през 1951 г.

Съгласно този закон патентните заявки за нови изобретения могат да бъдат обект на заповед за поверителност, които могат да ограничат публикуването им.

И това без изрични уговорки, ако тайните служби смятат, че разкриването им би навредило на националната сигурност.

НП/ТED