Новини

Тази истина може да ви отрезви, но не е задължително да вярвате

В края на 60-те години, внезапната и широко разпространена поява на психотропни вещества, съчетана с разпространението на източната философия на Запад предизвика радикална трансформация на човешкото съзнание.

Нашият вид отчаяно искащ да преодолее остатъчната травма от двете световни войни и екзистенциалния терор на ядрената епоха навлезе в дива безпрецедентна връзка със своята способност за абстрактна мисъл.

За първи път хората започнаха масово да се отдалечават от егоистичното съзнание, използвайки мисълта като полезен инструмент.

Променени ценности и интереси

Тъй като станахме по-малко егоцентрични, нашите ценности и интереси се промениха. Това доведе до промени в начина на гласуване във видовете медии, който избираме и видовете идеи, които бяха популяризирани.

Това постави основата на следващото ниво в човешката еволюция с идването на интернет.

Хората вече не са ограничени в пространството и времето, и имат възможността да се свързват един с друг мигновено.

Сега през 2019 г., цялото човешко творчество и изобретателност върви напред към намирането на нови начини, които да ни помогнат да оцелеем, да процъфтим и да осъзнаем.

Реалността е брутално различна

В тази времева линия, в която имащите власт искат да останат на власт дори и това да означава влошаването на живота на хората в дългосрочен план включително и техния собствен е религия.

Тук в тази времева линия е скрито лекарството, което е необходимо за излекуване на болестта ни, но ни е забранено да го използваме.

В тази времева линия плутократите притежават всички медии, за да могат всеки ден да ни казват колко е важно да продължим да укрепваме статуквото. И че единственото нещо, което трябва да се разисква е какви концепции трябва да използваме за това.

През 2022 ни направиха окончателно зависими

от парите и след това ги обезцениха, за да гарантираме, че ще работим по-усилено и за все по-малко средства. За да нямаме време да разширяваме съзнанието си за нашия вътрешен или външен свят.

В наши дни психотропните вещества като хероин или кокаин са един от най-сериозните инвестиции с гарантирана възвръщаемост.

Използването им бе заклеймено като дейност присъща на престъпниците и дегенератите, но храни тайното правителство.

Тук в тази времева линия

контролът върху интернет е повсеместен, управляван от плутократични интереси и правителствени агенции.

Трафикът сега е насочен към оторизирани платформи, споделящи „упълномощени“ разкази, които укрепват статуквото и създават подчиненост.

Някои казват, че в тази времева линия разполагаме с всички инструменти, за да избягаме от този затвор, но те бяха взети от нас и заменени с повече затворнически решетки.

Какво наистина се случва?

Духовното гуру Наруджап Синан, обсъждащ политическите си възгледи, говори за това как всички наши проблеми са резултат от това, че човечеството е дълбоко неосъзнато и как несъзнанието ни кара да избираме дълбоко несъзнателни лидери.

Единственият проблем, според духовния гуру е, че всички сме еднакво заспали зад волана и всички сме еднакво отговорни за това, което се случва.

Духовният тип гуру не е прав. Човечеството не спи. Човечеството е в съзнателна кома.

Ако на нашето общество

му беше позволено да напредва по естествен начин с естествени темпове и да използва нововъведенията, които открихме по естествен начин до този момент всички щяхме да сме будни.

Нашата потенциално нарастваща способност да създаваме мрежи за споделяне на информация, би се съчетала с нашето зряло съзнание, способно да изгради дълбоко събудено общество, което да е от полза на всяко живо същество на планетата.

За жалост, останахме затворени в матрицата, изправени пред заплахата, в която човечеството изчезва за много кратки срокове.

Това, което са ни причинили тези хора това, което са ни взели е обида към светлите човешки души.

НП/2022