Новини

Те искат да повярваме, че същесвува една единствена реалност

Представете си театрален декор, които е нашата реалност. Декорът е това, което виждаме със земните ни очи. А сега си представете си, че зад същата тази сцена се крият други реалности.

Представете си, че някои хора имат силен интерес да ни накарат да повярваме, че същесвува една единствена реалност.

Организация, право на избор, свобода?

В продължение на векове влиятелните семейства на планетата, се опитват да контролират икономическата, политическа и религиозна действителност, до която ни е позволено да имаме достъп. 

Разбира се, ако ни допускаха и до други реалности, щяхме да бъдем напълно запознати с нашите многоизмерност, безкрайни възможности и вътрешни ресурси.  

Това би поставило под въпрос организацията на цялата ни обществена структура.  

И бихме разбрали, че не се нуждаем от нищо, което ни се налага.

Ние нямаме идея до каква степен определена група от хора са способни да ни накарат да повярваме, че действат за доброто на всички, докато всъщност работят единствено за собствения си интерес, а ние изиграваме  ролята на техни роби, вследствие на този порочен кръг.

За да предотвратят революцията на умовете, ние сме накарани да мислим, че сме свободни да гласуваме, консумираме, избираме, действаме и живеем така, както сметнем за добре.

Във филма “Шоуто на Труман“ можем да видим как целият живот на Труман е сглобен до милиметър от самото му раждане, за да не се пробуди за друга реалност.  

Защо тогава, въпреки перфектния декор, който привидно го прави щастлив, Труман постепенно ще поеме по пътя на сложното и опасното?

А какво бихме направили ние?

Какво, ако имахме достъп до други реалности? Бихме ли навлезли в тях, бихме ли контактували с представители на други светове или бихме останали в организираната ни социална реалност на “избор” и свободна консумация?

Когато Исус казва: “В дома на Отца Ми има много обиталища“, той всъщност се позовава на различните реалности.

В нас е заложено да осъзнаваме, че всяко измерение е свързано с други, надграждайки се едно друго, подреждайки се едно в друго, както при структурата на матрьошка.

Третото ни измерение се определя от дължина, ширина и обем.  Времето и пространството се изживяват по линеен и ограничен начин. Ние се развиваме в свят на двойственост, в който всичко може да бъде сведено до противоположности.  

А какво бихме казали за свят с двойно измерение? 

Трудно ли ни е да си представим пространство, чиито жителите биха били лишени от обем?

Всъщност, в различните проявления на съзнанието, съществата проявяват различни форми на физическа и психическа структура. 

Долните астрални светове представляват реалности, в който вибрацията е по-гъста, отколкото на Земята.

Следователно в тези светове движението се осъществява изключително трудно за форма на живот с човешки конфигурации. 

Съществува и свят

на природни същества, които обитават нашите гори, реки и непокътнати кътчета.  

В Исландия, където хората са близки до природата разполагат с карти, показващи географското местоположение на фееричните жители на природата.  

Така някои исландци се опитват да избегнат строителството на къщи или пътища, в близост до невидимите жители.

Всички планети биха били населени, но нашите триизмерни инструменти не са в състояние да възприемат съществуването, извън материята на земния живот.  

Царството на ангелите и архангелите е друга реалност и тяхната висока вибрация ги поставя в измерение, превъзхождащо сетивата ни. 

Усещате ли измеренията?

Всяка вечер излизаме от физическото си “превозно средство” и фините ни тела се отпускат в астрала, където се намират в естествена им стихия.

Царството на съня е непознато, но и силно средство за общуване. Независимо дали го осъзнаваме или не всички имаме достъп до различни реалности.

Понякога получаваме проблясъци от други реалности

Идеи, осъзнатост, интуиция, усещането, че времето спира, предчувствия, видения от друго време или дълбокото знание, че сме живели на дадено място тези изживявания представляват нашите вродени и спонтанни връзки с различните реалности.

Всъщност ние сме многоизмерни същества,

дори и не винаги да сме наясно с това. Медитацията, някои шамански ритуали, хипнозата, променените състояния на съзнанието, усвояването на определени растения и астралните “разходки” са начини за достъп до други реалности.

И тъй като животът е низ от вибрации, именно тези вибриращите струни в нас ни позволяват да се свържем с други измерения.

Целта на проникването в световете не е да бягаме от нашата реалност, а по-скоро да я обогатим.  

Осъзнавайки, че сме всеизмерни, ние ставаме по-мъдри, по-разбиращи и по-толерантни. Изтласкваме границите си и изучаваме нашите безкрайни възможности на сърцето и разума.  

Източник: lapressegalactique.com