Здраве

ИЗТОЧНИТЕ ПРОВЕРЕНИ ТЕХНИКИ ЗА МЕТАФИЗИЧНО ЛЕЧЕНИЕ

Твърде често хората се отнасят към болестите и неразположенията си като към чисто физически проблеми.

Обикновено това е достатъчно – ние като общество сме разработили всякакви лекарства, които могат да излекуват много от заболяванията.

Но както би потвърдила останалата част от света – а западният свят бавно изучава това – изцелението изисква повече от физическо лечение.

Метафизичните лечебни техники се отнасят до основните проблеми, които водят до здравословни и лични неудобства. Чрез използването им можете да помогнете за предотвратяване на негативните енергии, които задържат или връщат болестта.

Чакра лечение

Системата чакра съществува в нашето фино тяло и се състои от седем първични енергийни центъра, наречени чакри. Те регулират потока от метафизична енергия през тялото.

Ако всичко е наред, седемте чакри трябва да са достатъчно отворени, за да позволят на енергията да тече по установения начин.

Тя трябва да се балансира между чакрите, така че да не се натрупва в една чакра за сметка на другите.

Отрицателната енергия може да бъде натрупана, блокирайки потока на енергия като холестерола в артериите. Свръхстимулацията на един единствен енергиен център може да доведе до обратния проблем.

Твърде многото метафизична енергия претоварва системата на чакрите. Това може да доведе до проблеми със самоконтрола, уравновесеността и безпокойството.

Изцелението на чакрите включва визуализация, съсредоточеност и медитация, фокусирана върху тях, насърчаваща енергията да тече през утвърждения канал.

Тай Чи, Йога и Чигун

Дори тези дейности да не са свързани с вас като личност, те са есенциални за метафизичното изцеление. Постигат го също чрез свързване на тялото и ума в опит да се регулира енергийния поток.

Освен очевидните ползи за здравето по отношение на фитнес, гъвкавост и пластичност, тези техники осигуряват метафизично лечение чрез стимулиране на енергийния поток.

Чигун, по-специално, се присъединява към тази идея. Според философията му, блокираният енергиен поток през това, което практикуващите наричат ​​„меридиани”, е коренът на болестта при повечето хора.

В тази светлина, Чигун засилва умственото и емоционално почистване, като едновременно с това стимулира енергията с физическо движение.

Самооценка

Накрая, ето най-простата метафизична лечебна техника, известна на човечеството: Човешката доброта. В допълнение най-важно е умението човек да обича себе си със всичките си недостатъци.

Доказано е научно, че високата самооценка и уважението към собствената личност са фактори за подобряване на възстановяването на пациентите.

Умът е изключително мощно оръжие. Така лекарствата плацебо работят, въпреки че са просто захарни хапчета. Умът контролира вашето тяло.

Практикувайте малко доброта към себе си всяка сутрин. Умереното самолюбие и приемане на това къде и кой сте в момента може да е пътят, по който ще се освободите от негативната енергия, дърпаща ви надолу.

spiritualunite.com