Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Тераформирането на нашата планета и унищожаването на човечеството

Легендата и добре познатия автор на много книги, Стив Куейл казва, че това, което виждате да се случва в новините е просто прикритие, изобретено за масите от глобалния елит. Според него „новините отвличат вниманието от цирка“. 

За мен светът сега е манежа на този цирк и новините са предназначени да ни фокусират над маловажни неща и да ни отвлекат вниманието от основните събития.”

Куейл казва: ”Всичко, което се отнася до истината, трябва да бъде очернено и унищожено“. Всичко това е предназначено да отклони погледа ни от главната цел на елита – смърт и унищожение на цялото човечество.

Сега се намираме в периода, в който става всичко това, в периода, когато разбираме какво има в нашата храна, какво има във ваксините. Целта на всичко е само една – тихо да ви убие, а понякога това става и не много тихо.

Искат да отнемат живота ви и да обвинят за това самите вас. Сега се намираме в точката, в която вече виждаме техните планове.

Неотдавна един мой надежден инсайдер от Националната метеорологична служба ми показа един мното интересен секретен документ – доклад на правителството, подготвен от Националното управление на океанските и атмосферни изследвания.

Шокираща и страшна информация за това, че някой е започнал тераформиране на нашата планета.

Всеки знае, това е особено ясно забележимо през последните няколко години, че някой упорито управлява и направлява времето и климата в определена посока, за да постигне определени резултати. 

В доклада не се прави никакво заключение, защото е много лесно да се намерят следите на тези, които са започнали “да режат клона”. Инициаторите и изпълнителите не не се скриват – трябва просто да се съберат 2 и 2.

Защо никой не иска да направи това? Или го правят, получават резултати и се боят да ги озвучат, или да отидат по-нататък.

Ученият Мичио Каку неотдавна направи едно изявление: „Фукушима е краят на човечеството“. Dave Hodges нарече този процес Тераформиране. Той тръгна в правилната посока, но не отиде по-нататък.

Не започна да разплита поне тази нишка. А ако започнем да я разплитаме, ще открием интересни неща. 

Как мислите, с какво са свързани Фукушима и вулканът Килауеа на Хаваите? Това са трагедии и ужасни катастрофи, свързани с глобалните природни изменения.

Свързва ги компанията Ormat Technologies. Наблизо са се намирали техните геотермални заводи. Може би това е съвпадение, но с времето тази версия може да се провери, тъй като те имат над 80 завода по целия свят. 

Ако скоро нещо стане пак там, където са разположени техните геотермални заводи, може да се види каква е тази компания, на кого принадлежи, кой стои зад нея и какво отношение имат тези хора към глобалния елит.

От кого се състои този глобален елит и защо им е нужно Тераформиране на нашата планета. Всичко е толкова просто. Всичко е на повърхността. Трябва само да се съберат 2 и 2.

Above Top Secret

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.