Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ТОВА ДЕТЕ ИЗУМИ СВЕТА НА НАУКАТА. Каква е причината?

Лоран Симон е 8-годишно момче от белгийския град Брюж и се прочу след като завърши училище за година и половина и се справи с финалните изпити, които държат 18 -годишните ученици.

След два месеца почивка детето-чудо планира да влезе в университета. То все още не е избрало учебно заведение, но вече няколко престижни европейски университета са обявили, че са готови да приемат такъв невероятен студент.

Днес момчето покрива IQ тест с резултат от 145 точки, което го прави гений. Експертите прогнозират, че през годините нивото му на интелигентност може да се увеличи и достигне  това на Алберт Айнщайн и Стивън Хокинг.

Лоран споделя пред репортери, че би искал да стане астронавт, хирург или програмист в бъдеще.

Любимият предмет на талантливия белгиец е математиката, но също се интресува от медицина и цифрови технологии. Детето отделя почти цялото си свободно време за учене, четене или да играе шах.

Според родителите на момчето той никога не се е увличал от играчки или да прекрва време с връстниците си.

Въпреки факта, че Лоран е доста затворен, родителите му са убедени, че с течение на времето техният син със сигурност ще стане по-социален и ще намери приятели със сходни интереси.

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.