Тайни и загадки

Той е част от серия окултни жертвоприношения

Той бе убит на 19-ти април. Същата тази дата е най важната за човешки жертвоприношения според окултните практи и същевременно е първият ден от 13-те последователни дни на сатанински ритуали до 1-ви Май. 

Тези дати са били познати и в античните времена, а може да бъдат ползвани и днес от някои секти или раси, без наше знание, също за жертвоприношения.

Убиват го с кола, в която има трима младежи. Подготвени с тази цел, всичките надрусани и с поставени колани.

Момичето, което е част от групата в колата, онзи ден пуска снимка, на която иронично написала „Ах този хром”. С думата хром обозначава наркотика Адренохром, който е есенциален елемент на най-бруталната и най-мощната секта в света.

Умишлено ли го прави? Или индиректно желае да свърже смъртта на човека с жертвоприношенията на сектата.

Тази секта основно е съставена от банкери, политици, бизнесмени, психопати и педофили. Те използват садистични, психосексуални и физически насилия над малки деца основно до 15 годишна възраст. 

При този процес децата са вързани на маси и включени на системи, с които от кръвта им изсмукват хормона т.е. прекурсора “Адренохром”.

Колкото по-брутално ги мъчат, сексуално изнасилват и психофизочески тероризират, толкова по-голямо количество и по-качествен хормон извличат.

Смята се, че адренохромът премахва жизнената енергия на жертвата и когато потребителят поглъща лекарството, той след това получава енергията от жертвата. 

Адренохромът също така има някои много качествени свойства за този, който го ползва. Той го кара да се чувства много извисено както никой друг наркотик не може. 

Момичето, което в нощта на убийството е в колата с другите две момчета всъщност проповядва сатанински виждания и не случайно пусна снимка с циничен надпис – „ах този хром”.

Ако предположим, че всички те ползват Адренохром, и може би участват в ритуално жертвоприношение… на никак случайна дата, на не случаен човек, то дали те не са част от секта или култ?

Сега разбираме защо живеем в такова психопатско общество. Защото всички ние сме част от дългогодишно жертвоприношение осъществявано от душевно болни същества. 

Отвлякоха страната както отвличат малките деца. И изсмукват душата ѝ чрез мъка, за да получат серума на живота.

Но въпреки, че не можем да бъдем сигурни в нищо подобно и то звучи наистина като зловещ фантастичен разказ все пак не отхвърляме и други варианти за станалото.

фантастични разкази публикувани в мрежата