Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Трансформация, интуиция и прераждане на съзнанието. Епизод 19, Сезон 3

Етапите и техниките за трансформиране на душата в по-стабилна, ярка и захранваща частица са много.

И тъй като всеки има различен възглед за живота и света, вероятно е да открие и собствен подход.

Всеки път е верен, стига да те отведе на правилното място.

Моля ви не насърчавайте копирането и възпроизвеждането на предаването в други YouTube канали или платформи за споделяне на файлове. Това е един от начините да финансираме проекта. Благодарим ви от сърце!

С участието на Павел Николов и Венцислав Цанов
Новото познание™, Сезон 03 Епизод 19
Продуцент: Стойчо Керев
Гл. Редактор: Инна Боянова
Режисьори: Николай Янев, Христо Христов
Всички права запазени©

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.

Коментари (4)

  1. Момчета, много приятно ме изненадахте ! Много сте готини , момчета вие вибрирате на много висока честота!!!

  2. Здравейте излишно е да казвам колко факти се случват в връзка с трансформация върху човешкия и духовния вид имам само един въпрос към г-н Керев в връзка с египетската рисунка с слънчевия лъч и колективното съзнание случило се нещо и важно е да ми разясните. Благодаря

  3. Г-н Керев, мисля трябва да поощрявате и показвате в предаванията си повече такива хора. Хора поели по пътя на търсача. Търсача на себе си като същество.
    Бях приятно изненадан от този епизод.

  4. Все по-често виждам хора и гледам по телевизията по различни предавания, които излизат отвъд матричното разбиране за живота и се доближават до цялостта и чистота на нашата същност. Мисля, че настъпва време за един изцяло нов етап в нашия живот, пълен рестарт и започване в една нова земя и реалност и такива хора ще бъдат водачите в нея, Браво!!! 🙂

Коментарите са заторени