Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Три категории ангели ни помагат тук на Земята. Знаем ли кои са те?

Три категории ангели ни помагат тук на Земята. Първата е Ангели – пазители. Всеки има Ангел – пазител, без изключение. Това е ангелът, който е постоянно с вас още от вашето раждане.

Любовта му към вас е безусловна. Той се старае да сте винаги в безопасност и да получавате напътствия.

Понякога ги бъркат с „духовните водачи“. Духовният водач е любящо същество, живяло на земята в човешка форма, след това получило специално обучение как да стане духовен водач.

Това обучение подчертава, че ръководството на духовния водач не се състои в това да се намесва в свободната ви воля или да взема решения вместо вас. Водачът дава общи съвети, осигурява комфорт, понякога − предупреждения и защита.

Повечето духовни водачи са починали близки – баби, дядовци, братя и сестри, любими приятели и родители.

Вашият духовен водач може да е напуснал физическия живот преди да се родите.
Духовните водачи действат като ангели пазители.

Основната разлика е, че истинските Ангели – пазители, които никога не са били като смъртни на Земята, имат по-високи вибрации.

Хората могат да изпитат усещане за духовно присъствие. Ясновидците виждат, че аурата на духовния водач не е толкова ярка и може да изглежда синкаво-бяла.

Втората категория са Ангелите. Това са същества на светлината, които отговарят на нашия зов за напътствие, помощ, защита и утеха.

Ангелите са тук, за да ни помогнат, особено когато нашето намерение е да донесем радост и изцеление на света.

Помолете ангелите да заобикалят вас, близките ви, вашия дом и бизнес. Ангелите изпитват голяма радост да ни помагат и в замяна искат само да не забравяме от време на време да им кажем „Благодаря“.

Третата група са Архангели. Това са ангелите, които наблюдават ангелите-пазители и ангелите на земята.

Може да гледате на тях като на „мениджърите“ в йерархията на земните ангели. Можете да призовете архангел, когато имате нужда от мощна и незабавна помощ.

Ангелите нямат времеви или пространствени ограничения. Един архангел може да помогне на много хора, намиращи се на различни географски места, едновременно.

Поради „Закона за свободната воля“, ангелите и архангелите не могат да се намесват в нашия живот, ако не поискаме тяхната помощ.

Единственото изключение е в застрашаваща живота ни ситуация, в която бихме могли да умрем преждевременно.

Ангелите и архангелите се отзовават незабавно. Само мисълта: „Ангели!“ е достатъчна, за да се появят в отговор на вашия зов.

Усещате присъствието им. Когато ви прегърнат, чувствате дълбока топлина протича през гърдите ви и сърцето ви се изпълва с неземна любов.

Когато имате странно чувство, че ангелите са близо до вас, вярвайте, че това наистина е така.

Присъствието на ангелите се усеща. Когато сте сред природата и се чувствате свободни и изпълнени с радост, бъдете уверени, че ангелите ви придружават по вашия път.

НП/Д.Върчу

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.