Тайни и загадки

Учени направиха разкрития, които други определиха за смущаващи

Марсианските жители са се самоунищожили или планетата е била разрушена при участие в междугалактически войни.

И това е станало докато Египет все още е в разцвета на силите си като цивилизация, твърди в ново разследване известният швейцарски учен д-р Стивън Вайс.

Това е продължение на негово сензационно изявление от 2014 година пред журналисти и учени в Берн, Швейцария.

В статията се описват общи черти между бита на марсианците и египетските жители. А земната цивилизация е оставила своя отпечатък не само на Земята, но и на Марс. Коя е първовъзникнала е спор решен преди десетилетия.

Снимки, направени от американски сонди на Марс ясно показват идентичността на останки от храмове и статуи на повърхността на Червената планета.

Изображенията са забулени в мистерия, но е очевиден опитът да бъдат скривани от очите на човечеството доказателства за съществуването на марсианска високо развита хуманоидна колония.

„Технологията на древните египтяни, която все още не може да бъде обяснена от съвременната наука е факт. Всичко това определено сочи към технология с извънземен произход.

В този случай Марс е мястото на възникването на тази изключителна наука за земеделието, математиката, звездите и държавното управление“, разказва д-р Вайс.

„Моето убеждение, че тези технологии марсианската цивилизация е продала на египтяните за злато.“

Д-р Вайс и колегата му египтолог Конрад Веч още преди две години съобщиха за разчетени древноегипетски свитъци, които показват, че Атлантида е била разположена на Марс.

Свитъците описват технологично напреднала цивилизация, която съществува извън нашата планета, в огромния черен океан на космоса.

Пирамиди и други структури се виждат ясно на Марс от снимки станали публични преди години
Пирамиди и други структури се виждат ясно на Марс от снимки станали публични преди години

Свитъците също говорят за пътувания в космоса на огромен кораб-майка и совалка. Совалката от своя страна е служила като своеброзен ферибот за връзка със земляните.

Хуманоидни извънземни от кораба-майка са пътували с него до повърхността и са били във връзка с египетската цивилизация хиляди години.

„Учените отдавна знаят, че египтяните са имали комплексни аероапарати, каквито са открити в гробницата на Тутанкамон“, информира  д-р Стивън Вайс на научен симпозиум.

„В светлината на новата информация, получена от разчетените свитъци от делтата на Нил, става ясно, че аеропланера всъщност е в ролята на космическа совалка. И това е точно такъв космически кораб, с който се разбил Тутанкамон на земната повърхност.“

Летателните апарати на Марсианската цивилизация според д-р Вайс са тези от гробницата на Тутанкамон
Летателните апарати на Марсианската цивилизация според д-р Вайс са тези от гробницата на Тутанкамон

Твърденията на Стивън Райс предизвикаха научната и изследователска общност още преди време и споровете продължават с променлив успех.

Норвежкия астроном Елинг Гаде се включи в този дебат със съгласието: „Атлантида е може би една колония на извънземна цивилизация. Но това определено е станало на нашата планета след идването на хуманоидите тук“.

За пореден път любителите на фантастичините сценарии за произхода на Атлантида не получават отговори на въпросите, задавани напоследък.

Как става така, че нито един от учените на НАСА не е бил изненадан от снимките, показващи храмовете на Марс?

Защо тези учени все още не са разработили сериозно хипотезата за паралелни връзки между Древен Египет и извънземните?

В крайна сметка максимата „колкото повече тайни има, толкова по-важни стават“ е в основата на научния скептицизъм, който от своя страна подхранва съзнанието на мечтателите.

НП/2018