Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Учени от Бразилия, САЩ, Чили, Русия, Холандия и Испания оспориха модела на кръглата земя

В продължение на седем години учени от Бразилия, САЩ, Чили, Русия, Холандия и Испания провеждат под строгото наблюдение на независими експерти изследвания за сферичността на нашата планета.

Резултатите от научните екперименти и опити са достъпни в интернет за всеки екип, който е готов да ги проведе отново или оспори.

Изследователите от Dakila research  и технологичния център Zigurats в сътрудничество с десетки свои колеги от Бразилия, САЩ, Чили, Русия, Холандия и Испания обясняват хипотезата си, че сме заблуждавани за истинската форма на Земята.

В документалния филм „Terra Convexa: The Documentary“ зрителите могат да наблюдават седем експеримента, в това число геодезически.

Научните опити, според екипа са убедително доказателство, че сме заблуждавани за истинската форма на планета. НАСА до сега не е публикувала нито една истинска снимка на Земята и манипулира умело хората, като използва силата на ефекта „Fata Morgana“ – това нагледно е показано във филма.

Геодезическият опит включва измерването на основите и върха на две здания на разстояние едно от друго 3050 километра.

Ако земята е кръгла, то ще има разминаване в даните заради кривината. Но резултатите са поразителни и зрителите могат да ги видят с очите си.

Изследвания с лазерни установки до 35 километра в езерото Титикака, Лагоа дос Патос и Гибралтарския пролив не показват никаква кривина на земята.

Учените доказват също и отсъствието на гравитация. Това според тях е изфабрикувано понятие за улеснение на заблужденията разпространявани стотици години.

В сътрудничество с въоръжените сили на Бразилия и проведени обстойни изследвания учените твърдят, че са открили нов континент – „Големият Север“, разделен от нас с огромно количество ледена преграда.

Траекторията на звездите, в това число Слънцето и Луната се различават от това, в което ни убеждава официалната наука.

Другата заблуда според екипа е въртенето на планетата и наклона на нейната ос. Земята, според тях, не се върти и гравитация, както казахме, не съществува.

В теорията се описват размерите на континентите и тяхното местоположение. Представена е формата на планетата, магнитното поле и движението на земята, които дават една нова далеч по-разбираема научна обосновка на света около нас, според международния екип от учени.

Повече за проекта и изследванията http://www.terraconvexa.com.br

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.