Съзнание

Учението за космическите вибрации на числата тълкува символика им

Числата, които са свързани с живота имат специално значение

За да го разкриете е достатъчно единствено да се доверите на нумерологията.

Древното учение за космическите вибрации на числата тълкува символиката им от векове. От астро-нумерологична гледна точка, числата от 1 до 9 са подчинени на влиянието на планетите.

Те имат магическо и мистично значение. Стоят в основата на всичко, което се случва в природата и Космоса.

Определяне на личното число

Ако искате да научите кое е личното ви числото, трябва само да съберете осемте цифри от рождената ви дата. Те са по две за датата и месеца и четири за годината.

Например, ако сте родени на трети март 1980 г., личното ви число е 03 + 03 + 1980, което е равно на 24. Продължавате със събирането на 2 + 4 и получавате 6. Това е числото на живота ви.

Значение на личното число

Числото, което е белязало пътя ви от деня на раждането, разкрива съществени особености на вашата личност. Благодарение на него може да узнаете какво е заложено в характера ви и какви са предизвикателствата пред вас.

Личното число дава информация за вродения ви потенциал, а доколко сте го развили, зависи само от вас самите.

1

Притежавате силна личност и позитивно излъчване. Заложено ви е да сте силни и физически. Креативни, амбициозни и изпълнени с оригинални идеи, вие сте естествени лидери сред приятели и колеги.

Внимавайте вашият отстояващ себе си нрав да не се превръща в заповедничество или егоизъм. Блокирането на естествената ви енергия може да доведе до мързел, импулсивност или нереализирани цели.

2

Спокойни, артистични и изискани, вие сте хора, които обичат да бъдат заобиколени от приятели. Вашата чувствителна и честна природа вдъхновява другите. Те редовно ви се доверяват.

Старайте се вашата искреност да не се простира до лекомислие, което би позволило на околните да се възползват от вас. Не забравяйте да се грижите за собствените си нужди така, както го правите за близките си.

Опитайте се да не избягвате конфликтите, единствено от притеснение да не засегнете някого.

3

Интелигентни, оригинални и остроумни, вие сте отлични комуникатори. Можете еднакво добре да забавлявате другите с шеги и истории, както и да използвате сетивността си, за да изследвате най-дълбоките загадки на живота.

За вас е лесно да четете мислите и чувствата на хората. Опитайте се да си поставяте лични цели и ги преследвайте методично. В противен случай животът ви може да загуби своята посока.

Избягвайте работни места, взаимоотношения и занимания, които са прекалено монотонни. В един момент те ще ви подтикнат да побегнете без предупреждение.

4

Практични, трудолюбиви и здраво стъпили на земята, вие сте хората, на които вашите колеги, семейство и приятели разчитат за стабилност и подкрепа. Невероятната ви воля понякога може да се превърне в упоритост.

Предпочитате да имате рутинен живот, тъй като непредсказуемите хора и ситуации ви объркват. Можете да сте изумително устойчиви на промени.

Търсете верни приятели и партньори и използвайте тези взаимоотношения като сигурна база, от която да достигнете до неизвестното.

5

Изпъквате във всяка тълпа. Хората са привлечени към вашата щастлива, витална натура. Притежавате различни интереси и невинаги успявате да се задълбочите в тях. Обожавате приключенията и възбудата.

Опитайте да избегнете усещането, което понякога оставяте в другите, че сте безотговорни или ненадеждни.

По същия начин внимавайте за тенденция към прекалено конкуриране. Вие излъчвате светлина, така че няма нужда да се стараете, за да привличате внимание.

6

Вашата обичлива, грижовна природа ви прави любими приятели и членове на семейството. Честни, съвестни и внимателни, вие редовно се грижите за правата и благосъстоянието на другите.

Намирате за лесно да се свържете и да комуникирате с почти всеки, включително с животните.

Ако усетите, че сте раздразнителни или се чувствате ревниви или депресирани, приемете това като знак, че сте изчерпили силите си. Отделете време само за почивка и презареждане.

7

Дълбоко аналитични, вие притежавате вродена духовна мъдрост. Приемате живота по свои собствени условия, което може да ви направи дистанцирани в очите на другите. Отличавате се с вроден перфекционизъм.

Държите на високи стандарти за себе си и близките ви. Нуждаете се от автономия в работата и взаимоотношенията. Въпреки това сте способни на изключителна лоялност, когато сте свързани с хора или организации, в която вярвате.

8

Творчеството, волята и късметът се съчетават, за да ви превърнат в изключителни личности. Гъвкавата ви мисъл помага лесно да съберете силен екип.

Съсредоточете се над извеждането на плановете си до край. Гледайте да не сте прекалено конкуриращи се или диктаторски настроени, докато преследвате целите си.

В отношенията ви сте привлечени от хора, които ви позволяват да заемете водещата роля. Опитайте се да не се възползвате от това.

9

Вие сте честни, благонадеждни и състрадателни. В отношенията ви сте привлечени от хора, които притежават ценни за вас качества като щедрост и доброта.

Вашата идеалистична и чувствителна природа се поддава на хуманитарни каузи. Просто се опитайте да избегнете прекомерното себераздаване.

Ако вашата енергия е изцеден или някой се възползва от нея, може да се подхлъзнете към егоистично или неуважително поведение.

OMTimes Magazine