НЛО или фалшификация? Гигантски светещ лъч се появи в небето на Аризона

В началото на този месец в американския щат Аризона е заснето странно явление, публикувано и във видео. Клипът се превърна в малка сензация сред уфолозите. Коментаторите започнаха оживен дебат относно произхода на обекта, който се вижда в небето. Извънземен кораб, божествената същност, метеорологична аномалия или просто фалшификат?

На записа се вижда нощно небе с буреносни облаци. Под най-големия облак се задържа странна тъмна фигура и в небето се издига светъл лъч.

EUROPE ЗАБИВАТ В СОФИЯ НА 16 МАЙ 2017

Известният уфолог Скот Уоринг твърди, че американският щат Аризона е „гореща точка“ за представителите на извънземни цивилизации и космически кораби и те могат да бъдат видяни там почти всеки ден.

Другата гледна точка е, че е възможно това да е странно метеорологично явление. Скептиците пък са убедени, че неизвестен автор е монтирал видеото и това всъщност е фалшификат. Истина или фалшификат – преценете сами.

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.

Коментари (1)

  1. На мен пък ми прилича на неуспешен фоерверг или някой е опитал да си конструира ракета и снимал излитането и на бавен кадър.
    На 99% от видията в Youtube не вярвам, там всеки за повечко лайкове какво ли няма да измисли.

    Поздрави и не губете реалността в търсене на мистиката !!!

Коментарите са заторени