Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Укриваните древни тайни. Съществувал ли е наистина Градът на боговете?

Ако така нареченият Град на боговете наистина съществува, то какво представлява той? Дали се състои от сгра­ди или е система от монументи от древността, които са били построени за управление на енер­гиите, за които науката все още знае малко и които йогите на­ричат тантрически сили.

Съществуват предположения за влиянието им върху фината или „божествената“ енергия. Може би в Града на боговете има други необичайни конст­рукции и е вероятно точно там да се намират легендарните „златни плочки“, на които е записано т. нар. истинско знание.

Късните лемурийци са били с ръст 10-20 метра, с едно лице, двуръки и двуполови. Всички основни постижения на земните технологии тръгват от тях.

Те оставяли знанията си на т.нар. злат­ни плочки, които според някои изследователи са скрити до ден днешен в тайнйци.

Лемурийската ци­вилизация просъществувала милиони години и най-вероятно е изчезнала преди два-три милиона години.

Някои изследователи стигат и по-далеч в разсъжденията и твърдят, че е възможно Градът на боговете да е мястото, откъдето се преминава в паралелните светове? Но кой го е построил и кои са те, боговете?

Елена Блаватская е кла­сификацията на съществувалите земни цивилизации или, както тя самата пише, на коренните човешки раси:

Първа раса – ангелоподобни хора, Втора раса – призракоподобни хора, Трета раса – лемурийци: ранни (четириръки) и късни (двуръки), Четвърта раса – атланти, Пета раса – арийци, тоест ние.

Загадката с „Градът на боговете“ не спира до тук и изследователите намират улика за строителите. При анализ на световната система от пирамиди и монумен­ти в рамките на една четвърт от земното кълбо Ернст Мулдашев открива числото на апо­калипсиса „6666″. То присъства девет пъти в разстоянията между пирамидите или монументите от древността:

Кайлас-Северният полюс — 6666 км
Египетските пирамиди-Северният полюс – 6666 км
Кайлас-Стоунхендж – 6666 км
Стоунхендж-Кулата на дявола – 6666 км
Стоунхендж-Бермудският триъгълник – 6666 км
Бермудският триъгълник-остров Пасха – 6666 км
Бермудският триъгълник-Гао (Сахара) – 6666 км
Остров Пасха-Тазумал – 6666 км
Мексиканските пирамиди-Тазумал – 6666 км

В пещера, пазена от първобитните догони, има рисунка на траекториите на Сириус А и Сириус Б, които учудващо точ­но съвпадат с изчисленията на съвременните астрономи.

В нея има и описания на „малка звезда с най-тежкото вещество във Вселената, която обикаля Сириус за период около 50 години.

Днешните учени откриват, че наистина около Сириус А се върти бяло джудже с маса около 1,5 милиона тона на кубиче- ски дюйм (25,4 кубически милиметра) и с пълна оби­колка за 50,1 години.

При загадъчните догони се извежда линията с дължина 6666 километра, вървяща от Бермудския триъгълник паралелно с линята Кулата на дявола- Стоунхендж.

Ние имаме хипотеза за древните строители. А вие имате ли отговор кои са стопаните на `“Градът на боговете“?

НП/по Ернст Мулдашев и Елена Блаватская

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.