В АНТАРКТИДА НАМЕРИХА РАВЕН РЕД от непонятни еднакви обекти

Конспиролозите, водещи YouTube канала « Conspiracy Depot», направиха още едно невероятно откритие.

Разглеждайки спътникови снимки на Антарктида посредством популярната картографска услуга «Google Earth“ те видяха нещо изключително.

Новината бързо се превърна в сензация по уебсайтовете посветени на паранормалното.

Сред ледените пустини на южния полярен континент беше открит ред от 22 загадъчни обекта с една и съща форма.

Дължината на всеки от тях е приблизително 110 метра, ширината – 10 метра. Координатите на находката, според експертите, са: 75 ° 0’46.98 „S 0 ° 4’52.71“ E

Виртуалните археолози все още не могат да повярват на очите си. Изследователите нямат представа какви са тези идеално гладки възвишения в снега.

Очевидно природата не е способна да създаде толкова геометрично измерени и математически точно разположени форми на релефа.

Потребители на световната мрежа предложиха много теории. Някои  смятат, че в Антарктида е скрита база на извънземни.

Според други тайната база не принадлежи на извънземни, а на Третия райх. Някои изследователи вярват, че някога са я построили тук представители на древна високо развита цивилизация.

Интересното е, че неотдавна констиролозите говореха за странното бягство от Антарктида на висши мениджъри на водещи проекти, например, на изпълнителния директор на Антарктика NZ Питър Бегс и на члена на борда на директорите на тази компания Шарон Хънтър.

Дали сегашното откритие не е свързано с тези решения на учените да напуснат, каквото и да става, даже за сметка на своята кариера, най-загадъчния континент на нашата планета?

 

Езорейтер

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.