Съзнание

В планетарния дух настъпват промени, които разместват пластовете

В планетарния дух настъпват промени

и те оказват своето въздействие върху съзнанието на всички нас хората от земната плътност. Но с това идват и нови предизвикателства.

Хората започват да обръщат повече внимание на тези, които се намират на тяхното ниво или в подобно състояние на съзнанието.

Както стана ясно много от нас са се научили да бъдат психологически невидими за онези, които могат да им причинят вреда. Били те негативни извънземни, хора или правителството, желаещо да ви контролира и заробва.

Затова беше подтисната и възможността да откриваме в себе си пълна свобода и да можем да отидем където поискате на планетата. Но ще успеем ли да се опазим от онези, които се опитват да ни манипулират, предстои да научим тепърва.

Пътуването към следващата стъпка след психологическата невидимост е истинска физическа невидимост за онези, които се намират в третата плътност.

Но на този етап ние не можем да сме убедени в извисяването ни и то заради кризата, която подтиска възвишеното и насърчава първичното.

Какво е Възнесението?

В тези времена на болести и криза хората все по-често се питат: А какво наистина е Възнесението и то съществува ли ?

И всичко това заради загуба на вяра. Да, Възнесението не е внезапно събитие. То не е да изчезнете като струйка дим, а дрехите ви да паднат от тялото.

По-скоро е състояние. Състояние в което вие ставате все по-прозрачни и изпълнени със светлина до тогава, докато с времето тялото не се разтвори в чиста светлина. Този път е сливането с висшите измерения.

И да, напълно е възможно да се явявате на онези, които могат да ви видят. Във вид на фигури излъчващи сияние или като изображение наподобяващо светиите от картините по време на Ренесанса, с ореол около главата.

В крайна сметка за едни светлината на сияниянието ще остане невидима за очите на онези, които пребивават на ниско ниво в този свят.

Преминаването

След време, но не сега, е възможен относително кратък преходен период за осъзнаване на присъствието на висши същества.

Когато живущите в третата плътност започнат да осъзнават съществуването на същества от светлина.

Поради ограниченото съзнание, те ще сметнат това за посещение на ангели или висши същества и могат да си помислят: „Днес ме споходи ангел“. Но това са същности с висока вибрация.

Когато достигнете вибрацията, която много автори наричат пета ставаме напълно невидими за тези, които вибрират под нашата честота.

В повечето плътности съществува така нареченото ниво на оптически спектър. Това означава, че можем да виждаме и взаимодействаме с души, които се намират на това ниво.

Така например в България такъв човек е била Вангелия Гущерова – Ванга.

Извън този диапазон става много трудно да се взаимодейства с други души. Пътят към светлината днес е затруднен от ставащото в цял свят, защото свалянето на вибрацията е факт.

Сега важното е да запазим съзнанието си чисто, защото дълго време ще живеем в ограничения. Дълго време ще бъдем поставяни под карантина и затваряни в домовете си.

Лятото ще отмине и да можем да преминем безпроблемно през тази, не само физическа, но и духовна заплаха зависи от нас самите.

Сал Ракели