🎧 В пришълец са открити три извънземни яйца

Аудио версия на публикацията

Биологът Хосе де ла Круз Риос разказва за намерените яйца, открити по време на аутопсията на извънземна мумия, която преди това е била извадена от гробница в пустинята Наска.

Изучавайки артефакта Риос стигнал до извода, че взетите от областта на таза яйца имат органичен произход, което се забелязва по характерната уникалност на структурата.

По мнението на биолога е напълно възможно тези яйца да са част от непреработена храна, но най-вероятно откритите останки са резултат от прекъсната бременност.

„Преди на Земята са съществували трипръсти извънземни принадлежащи към класа на влечугите, които външно са изглеждали като човек“, предполага Хосе де ла Круз Риос.

За някои специалисти версията на Риос не изглежда толкова безумна, защото те вярват в това, че извънземните са посещавали Земята и са помагали на древните хора в строежа на масивни сгради и структури.

Техните тела и космически кораби са гравирани на множество скали не само в Египет, но и в Мексико, Перу и други места на планетата.

НП/2018

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.