Новини

Възможна ли е терапия на отношенията с телепатична връзка?

Проблемите във взаимоотношенията между хората са нещо нормално. Понякога спорим с приятели или имаме неразбирателства с партньора ни.

Такива ситуации могат да бъдат разочароващи, особено ако човека, с когото спорим е наш близък.

Когато не ни достига достатъчно любов за нас самите, това може да има разрушителни ефекти върху нашето ежедневие, отношенията ни с други хора и здравето ни.

В такива ситуации, терапията наречена „телепатична любов“ се оказва много полезна. Макар и проста, е много силна техника, която ни позволява да споделим любовта си към другите хора и себе си.

Телепатична любов

Тази техника работи на подсъзнателни нива, позволявайки на собствените ни чувства просто да заобиколят съзнанието на приемника.

Това също така има много дълбок ефект върху отношенията, които имаме с другите, насърчавайки изцелението на нашето вътрешно Аз.

За да започнем да изпращаме любовта си към други хора, първо трябва да успокоим телата си. Независимо дали лежим или седим, трябва да гарантираме, че им е спокойно и удобно.

Техника

Докато си успокояваме дишането, трябва да настроим намеренията си, за да изпратим любов на получателя. Не трябва да позволяваме на други мисли да ни разсейват. Трябва да концентрираме намеренията си и да се уверим, че те са доброжелателни.

Нашето намерение, всъщност трябва да накара човека да разбере, че нашата любов е там за него, и ако желае да я приеме.

След като сме се подготвили, трябва да се фокусираме върху получателя. Не трябва да си представяме къде е той или какво прави в този момент. Просто е нужно да си представим неговия образ.

След това, трябва да си помислим за любовта, която изпитваме към човека. Ще започнем да се чувстваме по различен начин. Може да се почувстваме претоварени, но не трябва да позволяваме на това състояние да ни отклони от концентрацията.

Трябва да си представим тази любов, като енергия, която излиза от нас и достига до другите. Трябва внимателно да позволим на тази енергия, да започне да се движи от нашето сърце до сърцето на получателя.

Усещане

Важно е да бъдем доста проницателни, когато правим тази терапия. Трябва да сме сетивни към усещанията на нашия приемник. Може да има моменти, когато той/тя може да устои на любовта ни, но когато това се случи трябва да преустановим терапията.

Тази терапия е най-добре да се практикува в рамките на 15 минути до 1 час. За да установим по-здрава връзка с получателя, трябва да го правим регулярно.

Изпращане на любов към себе си

Добре е да се започне с изпащане на любов към други хора, преди да започнем с нас самите.

След като имаме възможността да го правим, трябва да се фокусираме и да бъдем отворени тази любов да се върне обратно към нас. Трябва да й позволим да ни изпълни и да премине през цялото ни тяло, за да ни излекува.

Може отново да се почувствате претоварени. Това може да бъде много мощна сила и трябва да й позволим да ни изпълни с топлина отвътре.

Трябва да приемем тази любов с усещане за щастие и радост, да усетим как нашата енергия се ободрява.

Всички имаме способността да се учим на любов и да се държим по-добре със самите себе си. Ще забележим позитивните промени в живота ни и ще се почувстваме по-уверени.

Източник: Сonscious Reminder