Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Възможно е коментарите по темата „Истанбулска конвенция“ да са истински

Днес отново ставаме свидетели на поредната игра на думи и желанието да се въведе конвенцията. На всички въпроси за позицията ни по тази тема даваме следния отговор:

Взехме назаем от колегите от Дир.бг коментарите под тяхната статия по темата и ги публикуваме.

СЛЕД 29 ГОДИНИ ДЕМОКРАШЪН
13.03.2018 09:16   ( нерегистриран )
ОТНОВО ДА БЪДЕ НАСИЛЕН БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
ПРЕЗ 1951Г. БЕ НАЛОЖЕНА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ И БЪЛГАРИЯ СТАНА СОЦИАЛИСТЕЧЕСКА ДЪРЖАВА.
ИМАШЕ ДКМС ИМАШЕ БКП ИСКАШ НЕ ИСКАШ ЗАПОЗНАВАШЕ С ТАЗИ ИДЕОЛОГИЯ НО ПОНЕ МОЖЕШЕ ДА СЕ ПРАВИШ ЧЕ СИ СЪГЛАСЕН С НЕЯ!
СЕГА 29 ГОДИНИ УСЕЩАМЕ ЧЕ ПРИ ЗАПАДНАТА ДЕМОКРАЦИЯ НЯМА МЪРДАНЕ ИМА САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯ – РОБСТВО!
КЪДЕ ОТИДЕ СВОБОДАТА НА МИСЛЕНЕ, СВОБОДАТА ДА ИЗБИРАШ?

Българин ( нерегистриран )
13.03.2018 09:12
НЕ НА ПРИЕМАНЕТО НА ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ. ТО И СЕГА МАНГАЛИТЕ ИМАТ ПО ГОЛЕМИ ПРАВА ОТ НАС БЪЛГАРИТЕ. ЛИПСВАТ НИ САМО ДЖЕНДЪРИ ЗА КОИТО ДА ВНИМАВАМЕ КАК СЕ ДЪРЖИМ И КАКВО ГОВОРИМ. ДА НЕ БИ ДА НАРАНИМ ЧУСТВАТА ИМ ИЛИ НЕДАЙ БОЖЕ ОБИДИМ. ТАЗИ КОНВЕНЦИЯ Е ГЕНОЦИД НАД ОСЪЗНАТОТО НАСЕЛЕНИЕ.

хм ( нерегистриран )
13.03.2018 08:57
Ей, не мирясахте!
НЕ ИСКАМЕ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!!
Не разбрахте ли?!!!
мммм…

ШАРО ( нерегистриран )
13.03.2018 08:53
България иска да я приемат в шенген, иска да я приемат в еврозоната … но уви – НЕ МОЖЕ!
Колкото до приеманне на конвенцията – задължават ни да я приемем – на всяка цена!
Що така бе джендъри?

Мунчо ( нерегистриран )
13.03.2018 08:57
Да бе, нещо повече даже: Когато огладнеем много, да имаме право да ги изядем, или поне определени органи от женското телосложение… Че то, човекоядството, също има своя история и традиции.

Някой ( нерегистриран )
13.03.2018 08:47
Разделението на права на мъж-жена, е дискриминация по пол. По закони жените всъщност имат по-големи права от мъжа. А би трябвало да са еднакви с малко изключения за като при раждане. Самото дефиниране на конвенция, като защита на жената е вече дискриминация. Тя едва ли ще спаси и една жена. За това си трябват закони, действия на правоохранителните органи и възпитание.
Навсякъде ще вкарват дефиниции за сексуална ориентация. Това е част от налагането на сексуалните изкривявания като нещо нормално. За което обобщено първо се почва да се говори и накрая се защитава законово – това по „Прозорец на Овертон“, как се налагат абсурдни идеи. Утре като въведат конвенция и за кривите краставици и там ще го запишат. Има в конвенцията за защита на човека, дори даването на права за осиновяване, нищо че не е прието от България и сигурно повечето страни. Като кампания бе почната от медии на запад и съм се чудил дали някакви медийни магнати тип Мърдок, не са такива. Сигурно и тук по разни предавания и Биг Брадъри го налагат.

Защо????? ( нерегистриран )
13.03.2018 08:45
Кому е нужно.През турско са вземали момчетата ни в невръстна възраст-кръвен данък,сега през европейско робство/да не сте посмели да ме триете,че дявол е ви вземе/искат да направят децата и внуците ни на малоумници-безполови.Ако ние драги българи позволим този сатанизъм,содом и гомор,защо сме на този свят.Да ни язди кой както си иска ли под различна перфидна содомия,инцест и най-„изтънчени“садизми.

85 ( нерегистриран )
13.03.2018 08:42
Четохте ли новината за стотици изнасилени и измъчвани 11 годишни момиченца в град в Англия??????? И четохте ли защо полицията там е била информирана и е мълчала за това БРУТАЛНО НАСИЛИЕ НАД ДЕЦА???Това ли е разбирането за защита на жени и момичета от насилие?И с какво конвенцията е помогнала на тези деца?????ТОВА КОЕТО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ НАЛОЖАТ НАСИЛА Е ИЗВРАТЕНО И ЛИЦЕМЕРНО И С НИЩО НЕ ПОМАГА СРЕЩУ НАСИЛИЕТО.Това което се е случвало в Англия и то със знанието на властите е доказателство за това каква е ролята на една такава лицемерна конвенция.

desi ( нерегистриран )
13.03.2018 08:37
Истанбулската Конвенция е разрушителна сила е в ръцете на политически екстремисти за установяване на нов ред, с нов човек!
Джендър-доктрината на перверзната лесбийка Дж. Бътлър е сатанинска: „Полът е фантазия“; новороденият човек е полово неутрален ; за Родител1, за Родител2 и за цялото общество новороденият човек е „то“; никой няма право да ограничи свободата на „то“ за избор на джендърната си идентичност; никой няма право да се усъмни в тази свобода; всички инакомислещи са подложени на контрол и терор от GREVIO-командите;политическата коректност служи за гилотина на свободната мисъл.
Обществото се превръща в глутница от политически коректни индивиди с фантомна идентичност.Всеки срещу всеки!
Насилието, с което се пропагандира Истанбулската Конвенция, показва силата на екстремистите, които искат да промият мозъците ни и да наложат своята представа за новия човек.
Долу Истанбулската Конвенция!

източник/dir.bg

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.