Новини

Възможно ли е човечеството да е в насилствена кома?

В края на 60-те години, внезапната и широко разпространена поява на психотропни вещества, съчетана с разпространението на източната философия на запад, предизвика радикална трансформация на човешкото съзнание.

Нашият вид, отчаяно искащ да преодолее остатъчната травма от двете световни войни и екзистенциалния терор на ядрената епоха, навлезе в дива безпрецедентна връзка със своята способност за абстрактна мисъл.

За първи път хората започнаха масово да се отдалечават от егоистичното съзнание, използвайки мисълта като полезен инструмент. Световните лидери не само разрешиха тази трансформация, но активно я улесниха.

Променени ценности и интереси

Тъй като станахме по-малко егоцентрични, нашите ценности и интереси се промениха. Това доведе до промени в начина на гласуване, във видовете медии, който избираме и видовете идеи, които бяха популяризирани.

Това постави основата на следващото ниво в човешката еволюция с идването на интернет. Хората вече не са ограничени в пространството и времето, и имат възможността да се свързват един с друг мигновено.

Сега през 2019г., цялото човешко творчество и изобретателност върви напред към намирането на нови начини, които да ни помогнат да оцелеем, да процъфтим и да осъзнаем.

Реалността е друга

В тази времева линия, в която хората, имащи власт искат да останат на власт, дори и това да означава влошаването на живота на хората в дългосрочен план, включително и техния собствен.

Тук, в тази времева линия, имаме лекарството, което е необходимо за излекуване на болестта ни, но ни е забранено да го използваме.

Тук, в тази времева линия, плутократите изкупиха всички медии, за да могат всеки ден да ни казват колко е важно да продължим да укрепваме статуквото, и че единственото нещо, което трябва да се разисква, е какви стратегии трябва да използваме за това.

Тук, в тази времева линия те ни направиха зависими от парите и след това ги обезцениха, за да гарантираме, че ще работим по-усилено и за все по-малко средства. За да нямаме време да разширяваме съзнанието си за нашия вътрешен или външен свят.

Тук, в тази времева линия психотропните вещества бяха направени нелегално, като хероин или кокаин. Използването им бе заклеймено, като опасна дейност, присъща на престъпниците и дегенератите.

Тук, в тази времева линия, контролът върху интернет е бързо контролиран от плутократични интереси и правителствени агенции. Трафикът сега е насочен към оторизирани платформи, споделящи упълномощени разкази, които укрепват статуквото и създават съгласие за програми за създаване.

Тук, в тази времева линия разполагаме с всички инструменти, за да избягаме от този затвор, но те бяха взети от нас и заменени с повече затворнически решетки. Взети от хора, които са по-умни от нас, които имат достатъчно пари и влияние, за да спрат този процес.

Какво наистина се случва?

Духовен гуру, обсъждащ политическите си възгледи, говореше за това как всички наши проблеми са резултат на от това, че човечеството е дълбоко неосъзнато и как това несъзнание ни кара да избираме дълбоко несъзнателни лидери.

Единственият проблем, според духовния гуру е, че всички сме еднакво заспали зад волана и всички сме еднакво отговорни за това, което се случва.

Духовният тип гуру не е прав. Човечеството не спи. Човечеството е в индуцирана кома.

Ако на нашето общество му беше позволено да напредва по естествен начин с естествени темпове и да използва нововъведенията, които открихме по естествен начин, до този момент всички щяхме да сме будни.

Психотропната революция щеше да продължи и да съзрява и да прерасне в зрялост, вместо да бъде убита още в ранна детска възраст.

Нашата потенциално нарастваща способност да създаваме мрежи за споделяне на информация, би се съчетала с нашето зряло съзнание, способно да изгради дълбоко събудено общество, което да е от полза на всяко живо същество на планетата.

За жалост, останахме затворени в матрицата, изправени пред заплахата, в която човечеството изчезва за много кратки срокове.

Това е престъпление срещу човечеството, което далеч надминава всички възмутителни зверства във всяка историческа книга. Това, което са ни причинили тези хора това, което са ни взели е обида, толкова дълбоко зло.

Как да променим нещата?

Една жена веднъж имала преживяване под въздействието на LSD, в което осъзнала илюзорната природа на отделното Аз, виждайки ясно, че до този момент е живяла в свят на мечти.

Ефектите на ентеогена изчезнали и тя се убеди, че това е просто приятна дрога. Тя се самозабравила, потопила се в кариерата си, получила повишение, омъжила се, създали семейство, била под много стрес, но винаги имала вино.

Десетилетия по-късно, след като не намерила нищо друго, освен да страда за своя житейски избор, тя започнала да мисли за онова LSD преживяване.

Започнала да се чуди, дали може би това странно, свещено преживяване е било истинско. Питала се дали това е било единственото истинско нещо, което някога й се е случвало.

Точно там се намираме всички в момента.

Вратата, която бе отворена през 60-те години, много бързо и яростно бе затворена и сега по целия свят има независими трептения на тази странна, свещена светлина, която се подава под пукнатината на вратата.

Източник: Waking Times