Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ДА ИМА ЦИВИЛИЗАЦИЯ НА МАРС?

Водещият на популярния канал в YouTube канал  „Mars Anomalies and Beyond“, разказа за потенциално сензационно откритие.

Според популярният теоретик на конспирацията на Червената планета има скрити мегаполи, куполи и дори транспортни средства.

Водещият Крис вярва, че Националната космическа агенция на САЩ е наясно с това как на Марс е пълно с живот и крие тази информация с цялата си сила от световната общност.

Ето защо, според НАСА, те ни хвърлят с фалшиви картини, в които Червената планета е представена от пустинята.

Дори синьото небе на тази планета ни се показва с всички средства жълто.

Крис казва, че наскоро е прегледал снимки, направени от NASA и реши да ги преработи във фоторедактор заради любопитство.

Променяйки гама, контраста и някои други характеристики на изображенията, изследователят неочаквано намерил забележителна картина на марсианския хоризонт – истинската марсианска цивилизация.

Високи марсиански небостъргачи и кули, пирамиди и куполи, летящи превозни средства и платформи, плаващи по небето.

Всичко това, според автора на откритието, е на четвъртата планета от Слънцето в продължение на хиляди години и този блясък се е появил там много преди нашите прадеди воюващи с ръце, камъни и пръчки.

Но теоретикът на конспирацията не бърза да каже с абсолютна сигурност, че НАСА е изцяло отговорна за укриване на истината от нас за гъстонаселения Марс.

Може би жителите на Червената планета използват високотехнологичен камуфлаж, който крие цивилизацията им от камерите на земните ровери.

Скептиците, разбира се, не вярват на думите на един ентусиаст. Те са убедени, че имаме само пикселирани артефакти, причинени от компресиране на изображения.

Тяхната позиция е, че предполагаемите небостъргачи и кули, които се намират в снимката се появяват, когато марсианската почва е в контакт със светлината.

Въпреки това, гледайте и решавайте сами кои смятате за скептици или непоправими ентусиасти.

 

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.