Новини

Възможно ли е децата да виждат душата на човек?

Всички деца на този свят имат нещо общо помежду си.

Те се раждат чисти и през първите си години не знаят нищо за политика, раси, религия, граници, рай и ад, война и мир, ляво и дясно, добро и зло и всичко останало, което възрастните смятат за толкова важно.

Децата имат друго отношение

към физическата смърт, парите, властта, загубата, болката и понякога думите им могат да са болезнени с прямотата си.

Често те не мислят, когато изказват мнението си. Детската реакция към хората е много подобна на тази на животните.

Децата често се чувстват привлечени от хора, които виждат за кратко, и спонтанно сядат в скута им, въпреки че родителите им едва понасят дадения човек.

Друг път изпитват страх и не искат да са близо до приятели на семейството или хора с недобра репутация.

Въпросът е:

Какво вижда и чувства едно дете? Възможно ли е да вижда в душата на човека? Да не обръща внимание на привидното и да познава истинското аз?

Да не се заблуждава от модерния разпространен навсякъде привиден свят на доброто облекло, изискано поведение и какви ли не звания?

Или децата са напълно нормални и просто изразяват усещанията си, които все още не са изгубили?

Децата наричат нещата такива каквито ги виждат. Тоест напълно директно, а при децата медиуми това обикновено е многократно.

Според изследователи на феномена именно дарбата на деца медиуми да виждат едно по-високо вибрационно ниво на съществуване от физическото, предизвикват безпокойството сред родителите.

Днес човек без много усилия може да констатира,

че децата родени през последните години и най-вече тези, които се раждат сега, са различни от другите. Дори да е трудно да се каже каква точно е разликата с предишните поколения.

И това се отнася до всички деца, не само до тези с медиумни способности.

С децата наистина става нещо различно. Няма как да не се отбележи феномена на съвременното „компютърно дете“.

То не само е по-самостоятелно и по-схватливо, но дори често превъзхожда родителите си. Има ли друг период от историята, когато се е случвало нещо подобно?

Новото време започна

Човечеството живее в нова епоха с много рискове, но и също толкова шансове. Досега на хората се казваше в какво да вярват. А сега им се казва колко са подвластни на влияние.

Що се отнася до вярата в Бога, казаното от официалната църква не трябваше да се подлага на съмнение, но днес ситуацията е съвсем друга.

Времето е такова, че моралът, традицията, културата и всичко останало нямат същата стойност.

От една страна това е голямо зло, защото нищо не е в ред. Но от друга е шанс, тъй като старото изчезва и новото се заражда.

Ако новото възниква, умира ли старото?

Разпадането на стария свят би могло да е най-големият шанс за тази планета. Но от друга страна и тотален крах. И неща важно – в каква посока ще се насочи освободената сила?

Откровени психолози твърдят, че с медиумните си способности част от децата ни учат да черпим от вечнотечащия извор на творението. Да получаваме нови знания.

Масата се страхува от знанието пренесено чрез децата от духовния свят, защото може да разклати представите за света.

И въпреки това най-големият ни шанс остават децата. Чрез тях човечеството може да получи свежа информация, защото те идват непосредствено от отвъдния свят.

Така имаме възможност да се докосваме до есенцията на живота. До това, което е важно, реално и значимо за всеки от нас.

НП/преводни материали