Тайни и загадки

Възможно ли е наистина да има огромна мрежа от подземни градове?

Виртуалните археолози правят нови шокиращи открития. Сега Нийл Евънс, който е собственик на канала Disclose Screen YouTube, стана известен за часове.

Този неуморен изследовател се натъкна на мистериозни линии в услугата за картографиране на Google Earth.

Подводната връзка на континентите

Но шокиращото е, че те много наподобяват на подводни тунели, свързващи най-загадъчния континент на нашата планета Антарктида с Аржентина и Австралия.

Видеоклипът на Евънс, публикуван в Интернет, показва цяла мрежа от линии, които се простират от Антарктида до Австралия и Америка.

И както Нийл е сигурен, а и много други изследователи от така наречените “онлайн археолози”, природата просто не може да създава геометрично прави „форми“. 

Възниква въпросът: Кой ги е създал?

В крайна сметка, ако това всъщност са подводни тунели, тогава само по-висша цивилизация от нашата би могла да ги изгради.

Скептичните потребители се интересуват защо никой преди Евънс не е забелязал тези подводни тунели.

Нийл обяснява, че те не са просто видими в услугата на Гугъл за картографиране. С определени настройки посочени във видеото той премахва „водата“ от опциите на Google Earth.

И точно тогава се появяват тези мистериозни подводни (подземни) тунели.

Потребителите на интернет бяха шокирани от видяното не по-малко от самия автор. Някои експерти обаче казаха, че това не е изненадващо.

Те твърдят, че нашата планета е изцяло покрита от подземни тунели, които свързват градове и държави. В този случай няма причина те да не бъдат и под океаните? 

Но с факта, че това не могат да бъдат естествени образувания, практически всички са съгласни.

Разбира се, с изключение на най-непроницаемите материалистични песимисти.