Съзнание

Възможно ли е Слънцето да е звезден портал?

В стария свят Слънцето било нашият портал към Рая и древните хора ни оставили това познание навсякъде.

Няколко култури, като например тези на египняните и маите описват портал на Слънцето.

Боготворенето на животни

Без значение дали е птица, слон, крава, змия или агне, животните имат значителна роля в нашите религиозни вярвания.

В почти всяка част от нашия свят има боготворене на четиркраки същества. Едно от тях е издигнато в култ повече от всички други – добитъка.

Кравата или бикът е един от най-светите символи на Бог в света и е боготворено в течение на хиляди години. На рогата си те носят слънчевия диск.

Навсякъде по света ние намираме писания, картини и йероглифи на крави. Повече от половината свят ги почита и в същото време хората не знаят защо го правят. За тях това е вяра, те вярват дори без да знаят.

В древния свят бикът Апис бил много свещен, дори повече отколкото днес. Ако погледнем 50 000 години назад, ще открием, че той е бил толкова важен за праисторическите хора, колкото и за нас.

Ако се вгледаме внимателно, ще знаем защо е така. А узнаем ли защо, никой от нас няма да е същият.

В почти всички пещерни рисунки винаги има картини на бик или крава.

Това, което е важно за тези картини е фактът, че те са рисувани на тавана, предимно на фон на облачно или нощно небе. Таванът принуждава да погледнеш нагоре и това действие само по себе си е уликата. За да се намери произходът на свещения бик Апис, трябва да се вгледаме в небесата и в първоизточника на вероизповеданията в света.

Пирамидата е построена да олицетворява Слънцето,

но е построена не като кръг, а като квадрат. Навсякъде по света всеки монумент на Слънцето е построен не като сфера, а като квадрат. Независимо дали е на маите, инките, ацтеките, египтяните или африканците Слънцето винаги е квадрат.

Причината за това е, че в древния свят при лятното или зимното слънцестоене в Слънцето се появявала дупка, и тя винаги била квадрат. И когато пирамида се появи върху Слънцето, това означава че времето на човека е дошло, че ние сме узрели.

В същото време това е нещо по-мощно, това е покана към най-святото място – мястото на свещения бик.

Щом влезеш в пирамидата, намираща се на Слънцето, ще влезеш в портал.

Ще пътуваш през т.нар. червеева дупка, ще започнеш междузвезден космически полет през космоса, на който човечеството е бил повече от 100 000 години. Ще пътуваме през тази червеева дупка и щом излезем, ние ще сме тук.

Ще оставим Слънцето и ще излезем от зоната на съзвездието Сириус. Порталът на Слънцето и това съзвездие са свързани.

За да бъде потвърдена тази концепция, трябва просто да погледнем към Египет. Ако отидем там, ще намерим потвърждение на това знание, зашеметяващо ума.

Въпреки че изпълненият със съмнения човек ще каже, че това е само съвпадение, че тези два субекта нямат нищо общо, че това е чиста фантазия и няма как да е вярно, това е истина и потвърждението е тук.