България

ВДЪХНОВЯВАЩО СЪБИТИЕ В ПЛОВДИВ НА 11.11.

Осем известни и успели българи ще участват в мотивационния семинар „#ВдъхновиМе“, който ще се проведе на 11 ноември в Пловдив. Под формата на кратък монолог всеки лектор ще разкаже как е успял в своята област и каква за него е цената на успеха.

Идеята

„Чрез събитието „#ВдъхновиМе“ целим да покажем на младите хора в град Пловдив позитивния пример, към който да се стремят при навлизането в реалния живот.

Считаме, че мотивационно събитие като това би била добра отправна точка за тези, на които им предстои реализация на пазара на труда, а и не само. Освен да вдъхновим пловдивчани бихме желали да помогнем и най-малките.

Средствата

Събраните средства от входа за събитието ще бъдат дарени за закупуването на апарат билирубинометър за отделението по неонатология в МБАЛ „Пловдив“, апарат от изключителна необходимост за изследването на жълтеница при новородените“, коментират организаторите на събитието Ротаракт клуб Пловдив- Пълдин.

„#ВдъхновиМе“ ще протече под формата на кратки лекции от представители на няколко категории като бизнес, спорт, култура, музика и други.

Лекторите

Част от лекторите, които ще разкажат своята история са: Стойчо Керев, Анастас Гогов, Кирил Николов – Дизела, Станислав Тодоров – Роги, Георги Линков и други.

За да разберете кои са останалите лектори в събитието следете фейсбук страницата на #ВдъхновиМе: https://www.facebook.com/events/275377153307813/permalink/277528313092697/

„#ВдъхновиМе“ ще се проведе на 11.11.2018г. от 11:00ч. в Дом на културата „Борис Христов“.

plovdiv24.bg