Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Венера навлиза в Риби: Любовта става все по-силна!

Време е мечтаната ви любовна история да се сбъдне. Планетата на любовта навлиза в планетата на фантазиите.

Това означава, че Риби ще подсили енергията на Венера. За това и любовната ни енергия ще стане по-силна. Когато Венера е в Риби любовта се превръща в магия.

Любовта е във въздуха

Венера и Риби ще спуснат заклинание над всички нас. Всички жадуваме за любов, да се влюбим в точния човек и да прекараме живота си с тях.

Но Купидон така и не се появява. Но сега всичко ще се промени. Щом планетата на любовта влезе в Риби вие ще се свържете със сродната си душа на едно по-дълбоко ниво.

Идеализъм и илюзии

Все пак, прекаленото витаене из облаците може да бъде вредно за нас. Това може да се отрази на преценката ни и да заслепи, пренебрегвайки всички недостатъци, които партньора ни има.

Преди изцяло да се посветим на някого трябва добре да сме ги опознали. Любовта от пръв поглед е просто една идея, една илюзия.

Венера и Риби ще засилят този илюзорен ефект на любовта. Трябва да запазим рационалното си мислене и да не се поддаваме на първоначалните си чувства.

Но това да виждаме хората през идеалистичните си очила не винаги е лошо.

Когато изтъквате всички недостатъци и се опитате да промените напълно един човек, взаимоотношенията стават токсични.

Всеки човек е уникален и има своите недостатъци. В една истинска връзка ние взаимно трябва да приемам недостатъците си и да опитаме да създадем здравословни взаимоотношения.

Свят на фантазии

Можете да позволите на любовта си свободно да тече. Това ще ви отвори към нови възможности за намиране на любовни връзки.

В главата си ще създадете фантазия, с която ще оцветявате всички места и хора около вас. Риби е отговорен за това.

Ще очаквате безусловна любов и ще сте готов и вие да я дадете. Това естествено може да привлече големи разочарования в живота ви.

За да осъществим една истинска връзка не трябва да поставяме другите на пиедестал.

Емпатия

Риби ще ви направи и по емпатични. Ще сте по-чувствителни към страданието на близките ви.

По тази причина в този период вие ще поставяте техните нужди пред вашите, за да им помогнете.

Хората във вашия живот, които преминават през трудности, ще идват при вас за съвети.

Това може и да ви се отрази по негативен начин, тъй като ще поемете част от тяхната тежка енергия.

Това може да повиши стреса и болката и във вашия живот. Бъдете влюбени, но внимателни с това, което ви връхлита изневиделица.

collective-evolution

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.