Новини

Виктор Камачо разкрива недостъпна извънземна археология

Когато става въпрос за НЛО и извънземни, хората са жадни за повече информация, която да отговори на въпроса, дали НЛО са реални или не.

Само за няколко години, благодарение на усилията на редица журналисти и алтернативни медии всеки, който е отделил време, за да разгледа доказателствата, че НЛО наистина съществуват и вероятността, че някои от тях може би наистина се управляват от извънземни.

Доказателства


Тези доказателства идват под формата на радарни проследявания и електро-оптични данни, засвидетелствани от високопоставени военни и разузнавателни служители.

В продължение на десетилетия около тази тема има много тайни и хората вярваха, че това е просто “теория на конспирацията”. Стигайки до 2019 г., много хора започнаха да виждат, че това не е просто теория, и че се случва нещо много сериозно.

„Има много голяма вероятност, че сме били посещавани от други цивилизации. Това трябва да бъде предмет на строго научно изследване.“

Лорд Адмирал Хил-Нортън, бивш началник на отбраната, 5-ти звезден адмирал на Кралския флот, председател на Военния комитет на НАТО (източник)

Тази тема отваря много въпроси


От къде идват? Защо ни посещават? Какви задвижващи системи използват? Какво знаят за естеството на реалността? От колко време ни посещават? Дали са доброжелателни или злонамерени?

Темата засяга всички аспекти на човечеството и това е нещо, което може да промени нашия свят завинаги по много начини.

Много хора сами си правят проучвани по тези въпроси.

Пример за това е Виктор Камачо, изследовател в областта и домакин на добре позната испанска радио програма, наречена “Los Desvelados” (Разкритите).

Почти всяка вечер Виктор обсъжда теми, свързани с НЛО, паранормалното, забранената археология, конспирациите и др.

Той е предприел редица пътувания из Мексико, за да проучи възможни древни извънземни обекти.

Камачо открил артефакти, които показват, че извънземните същества може би са посещавали нашата планета още от древни времена.

Необичайни артефакти


Странните артефакти принадлежат на една много стара и непозната култура. Артефактите имат гравюри, които показват чужд език, същества и кораби.

Виктор посетил района, където са намерени тези парчета и видял останките на древно селище, което според него е от напреднала цивилизация.

Той говорил с хората, които намерили тези артефакти и се е срещнал с колекционер, който имал повече от 1200 свързани с района артефакти.

В Теокалитиче, Жалиско той разследва доклади за забелязано НЛО с странни летящи характеристики, които се противопоставят на всички закони на физиката.

Той се натъкнал на много глинени фигури, които показват извънземно-оформени занаяти и странни видове същества.

Всичко това потвърждава информацията, че хората на земята са имали достъп до други източници и системи от знание.

Неговата информация и твърдения без съмнение са много интересни.

Източник: Сollective Еvolution