Съзнание

Влияят ли на нашето ДНК с различни честоти и това да ни разболява?

Екип от изследователи представи теория, че нашето ДНК може да бъде преструктурирано чрез думи и използване на определени честоти.

Това не е нова хипотеза, но в наши дни е повече от актуална. Различни информационни агенции, включително авторитетни такива, говорят за нарастващия интерес към дистанционното управление на човека.

Съществуват и исторически факти, на които учените от Русия се опират. Това най-силно се е използвало от египетските жреци и магьосници.

Според новите проучвания

човешкото ДНК функционира като интернет мрежа, само че на биологично ниво и с по-висока степен на сложност от тази на виртуалната.

Руският биофизик и клетъчен биолог проф. Пьотр Гараевич, стига до неочакван извод.

Изричането на определени срички има множество ефекти върху биологичните процеси на тялото, както и на някои психологични и парапсихологични разклонения.

Постоянното повтаряне на негативни думи просто разбива човешката психика с лекота. Ако думите са съпроводени и от определени честоти, тогава силата на въздействие е в пъти по-силна.

Думите могат да въздействат на способностите на човека. Като например, ясновидство, интуиция, спонтанно оздравяване. Екипът е регистирал след множество опити и успешно самолечение на определено разстояние.

Медицината пред колосална промяна

Цялата тази информация би могла да даде живот на нов дял на медицината, твърдят от екипа.

Например, повлияването на ДНК на базата на честотите на думите, измествайки физическите и конвенционалните интерверсии, когато трябва да се замени или анулира даден ген.

Нашата ДНК има функции не само за изграждане на тялото. Тя също  е база за складиране на данни и вид комуникация на различните клонове информация между тях.

Според учените и лингвистите, изследвали вибрационните честоти на думите и тяхното влияние се стига до изненадващо заключение. Това в древността преди Христос е била

Най-тайната наука

Генетичния код и по специално онези 90% отпадъчно ДНК реагират по същите закони, които направляват усвояването на различните езици.

За проверяване на тези хипотези, учените сравнили правилата за синтаксис, семантика и правилата на граматиката.

Фрази, думи, изречения с определена честота на трептене, произнесени и с определена интонация въздействат активно на ДНК клетките.

Грацина Госа и Франц Блюдер, автори на научната разработка „Мрежова интелигентност“ обясняват в дълбочина всички тези връзки.

Въпросът можем ли да говорим с нашето ДНК, може би не звучи толкова странно? Днес сме поставени в екстремални условия на недиректен контакт.

Но все по-често ставаме свидетели как само мисълта за определен човек задейства у него специфичен код и той ви звъни по телефона.

Ако все още не сте го изпитали още, то значи скоро ще се случи и с вас.

за НП/ превод Ал. Димитрова