Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ВОЕННИТЕ ОТ ПЕНТАГОНА ТЪРСЯТ ЕКСПЕДИЦИЯ в Антарктида

Военните от пентагона търсят експедиция отправила се да изучава необичайните пирамиди на Антарктида. Напоследък, очевидно поради интензивното топене на антарктическите ледници, на студения континент започнаха да се наблюдават „следи“ от древни цивилизации.

Засега това е само една версия, защото никой не не е изследвал подобни „следи“. Дори тези пирамиди на Антарктика, които вълнуват учените от 2012 г.

За първи път тогава тези прекалено „правилни“ планини били забелязани на спътниковите снимки.

Миналата година американски изследователи, спонсорирани от Пентагона, отидоха в Антарктида, за да проверят твърденията – Антарктическите пирамиди естествени образувания ли са, или изкуствени структури?

Скоро връзката с пътешествениците просто прекъсна. И то при съвременните средства за комуникация. 

Още през лятото на тази година военните от Пентагона започнаха да търсят учените, но досега техните усилия не са се увенчали с успех.

Досега няма никаква информация за тази експедиция, поради което конспиролозите строят различни догадки.

Най-вероятно, на военните наистина така и не се е отдало да намерят изчезналите изследователи, въпреки че конспиролозите допускат и такава версия.

Пентагонът е открил нещо, някакви следи от изчезналата експедиция, но всичко това е съпроводено с информация толкова необичайна, че американците предпочитат да я пазят в тайна.

Пирамидите на Антарктида наистина може да са дело на най-старата цивилизация – да речем, на легендарната Атлантида.

В този случай е напълно възможно изследователите, рискували да влязат в тайните загадъчни съоръжения, да за платят за това с живота си. 

Търсенията се влошават от суровите климатични условия на Антарктика, където човек може и просто да замръзне, а да не говорим за другите тайни на ледения континент.

Например, причината за изчезването на американската експедиция може да са пробудили се гиганти – пазителите на древна земна цивилизация. Но това е малко вероятно. Или фантастичните плазмоиди, за които са знаели изследователите на Антарктида още през миналия век.

Именно затова Антарктика беше, и си остава, най-загадъчното и най-неизученото място на нашата планета.

Езорейтер

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.