Новини

Времето на новото съзнание. Усещането да бъдеш у дома

Загадката

Това е въпрос, който често си задавамe през целия си живот. Никога не преставаме да се учудваме, че толкова много хора свързват понятието „дом“ с някакво свое място или страна на раждане.

Домът за мен е мястото, където е сърцето, където сме доволни и щастливи. Място, където се чувстваме напълно способни да се наслаждаваме на това, което ни заобикаля и може наистина да оценим.

В действителност усещането „да бъдеш у дома“ има личен смисъл и идва отвътре. Дали това се основава на енергия, настроение или е просто цялостна интуитивна вибрация – „у дома“ е уникално понятие за всеки от нас.

Изборът на човек

Фактът, че малцината избрани са в състояние да контролират и манипулират цялото глобално население подчертава, че е необходима голяма промяна в начина, по който избираме да живеем.

Виждаме ежедневно, независимо къде живеем, деструктивните мерки, които прилагат политиците и корпоративните гиганти.

Те произвеждат фалшиви страхове, засилват напрежението и манипулират, за да получат одобрение или приемане. Това не е управление, това е общество, основаващо се на страх, което в момента преминава през значителна промяна в съзнанието.

Насилието и войната

Барабаните на войната звучат непрекъснато и ако хората не реагират, и не издигат глас, то силните на деня ще са с развързани ръце да решават бъдещето на съдбата ни по свое усмотрение.

Предохме ли цялата власт на група мъже и жени, за да определят пътя напред? Можем да видим военната мощ на няколко народа, които сега изпълняват „отредените“ си роли.

Всички в името на защитата на суверенните права или тези на народа. Но как и кой е създал тези тенденции? Какво ще кажем за нашето собствено право за защита и право на сила?

Фалшивите избрани

Когато разглеждаме по-отблизо действията и нагласите на малцината избрани, можем да видим, че те действат като група маймуни в джунглата.

Те ще направят всичко възможно, за да наложат конфронтационна реторика и вместо да бъдат отговорни ще търсят начини да оправдаят действията си.

Те водят пропаганда да получат властта и ресурсите. Това са сили способни буквално да унищожат човечеството и планетата.

Целта на избора

Родени сме в свобода за избор и нашето развитие. Ние сме тук, за да се обичаме и уважаваме един друг. За да се наслаждаваме на всичко, което предлага Майката Природа, без алчност или насилие.

Уважението ражда уважение, любовта и състраданието раждат любов и състрадание. Конфронтацията ражда конфронтация и този закон действа в най-простата си форма.

Ние имаме присъщата власт вътре в себе си, да постигнем нашата собствена Нирвана, нашето място и нашия собствен дом.

Каква е силата?

Тази сила е наша и тя е в нас. Когато спрем да раздаваме енергията си на външни елементи, започваме да попълваме собствените си резерви на любов и самоуважение.

С натрупването на тези резерви нараства и способността да се издигнем над ниските вибрации. Нашата енергийна вибрация се променя, както и нашата лична динамика.

С това се поставя началото на дълбоки промени във всички аспекти на нашия живот и тялото ни навлиза във фаза на дълбок шок.

Тъй като физическото тяло се опитва да се справи с нашата душевна експанзия, ще има вътрешна битка. В този изключително важен момент ще обмислим отново всички наши преживявания и ще вземем решението, което е правилно за нас.

Предизвикателството на промяната

Да съхраним себе и силата си е предизвикателство. Но с течение на времето ще става по-лесно да отделяме малко време за себе си и да реагираме адекватно по време на уязвимите периоди.

Докато в атмосферата има много ниски вибрации и насаждане на страх, имаме задължението да насърчаваме любовта. Ние сме любов и това е всичко, което е необходимо за днес.

Когато си спомним кои сме ние, както и цялата заблуда, която ни е била наложена, ще навлезем в следващия период.

Да преборим всичко с чиста безусловна любов и да позволим на собствената си сила да постигне желания живот.

За автора: Дейн Томас отделя време да помага, да изцелява и да учи другите.  Създал е уникални програми за лично развитие.

НП/2022