Съзнание

Времевият портал, извънземното послание и камъкът от Розуел

Докато преследва елен в пустинята, само на 18 км от мястото на известната катастрофа в Розуел, Робърт Ридж се натъква на обект, стърчащ от пясъка.

Датата е 4 септември 2004 година

Малък триъгълен камък с абсолютно еднакъв цвят и гравирани кръгове върху него, които не са издълбани в камъка, а стърчат от него.

Самият откривател разказва: “Когато го взех си помислих, че наистина е готино. След това стигнах до камиона, изчистих го, и ме обзе страхопочитание.

Бях като ощипан. Какво е това? Мислех, че е нещо уникално и много специално, от време оно, и все още смятам така.”

Розуелският камък, както е известен е с приблизителни размери 4 см дебелина и 5 см ширина.

На лицевата страна на камъка,

старателно са гравирани кръгове и полумесеци. Робърт Ридж е убеден, че този символ има за цел да предаде съобщение.

И след проучване на камъка, той открил необичайна връзка между символите и магнетизма на камъка.

Но сред всички странни качества,

които камъка притежава, най-интересна за изследователите е фигурата на повърхността му, която е открита и в Англия, на 8000 км разстояние.

Моделът на Слънцето и Луната, поместени в кръг, е абсолютно същият като при един житен кръг, открит преди 1996 г. в южната част на Англия.

Житният кръг се появил 8 години

преди Ридж да открие камъка. Факт, който кара някои да предполагат, че камъка е просто копие.

Един от първите изследователи, проучили връзката между Розуелския камък и житният кръг в Англия, е разследващата журналистка Линда Молтън Хоу. Тя е убедена, че в композицията има послание.

Ако си имаме работа с напреднал разум, и допуснем, че във Вселена, във всички слънчеви системи и галактики трябва да има някой, това ще е нашата отправна точка.

Луни, слънца и небеса ще бъдат общият знаменател. Нещо се опитва да ни научи на астрономия.

Луната и Слънцето и проследяването на тези символи, това е отражение на минало, настояще и бъдеще.

Какво е това върху камъка?

Може ли в Розуелския камък да е закодирано послание, което разкрива някаква важна повратна точка за бъдещето на човечеството?

Възможно е извънземните, отговорни за появата на житните кръгове да са създали този камък в близост до катастрофата в Розуел.

Целта е да ни накарат

да задаваме правилните въпроси. Възможно ли е изображението от Розуелският камък и житният кръг в Англия, да е опит за общуване на извънземните с човечеството?

Голяма част от изследователите на къмъка имат точно тези опасения. Те са въоръжени с търпение в проучванията си, но и с въпроси.

Може би това послание се опитва да ни каже нещо за нашето бъдеще и дори да разкрива датата, на която извънземните възнамеряват да се върнат?

НП/2021

Последвайте линка:

https://www.tickets.ndk.bg/content.php?t=ODdlNzZkdHB8c2hvd19ldnR8c3VidHB8RElSRUNUfGd1ZXN0X29rfDF8RUlEfDY2ODV8SElEfDk0fEhJTnwxfFV8Vy0xfGRpc3B8ZV9oYWxs-ИЗМАМНА-РЕАЛНОСТ&lang=bgr