Ян Ван Хелсинг за живите мъртъвци и инкарнацията

 

Каква е цената на свободата? Наистина ли лично от всеки зависи какво ще направи от инкарнацията си?

Изследователят Петер Кумер, който подкрепям е убеден, че по света има милиони „живи мъртъвци“. Те са жертви на матрицата и въввеждането на програми за контрол на съзнанието.

Той нарича така хората, които на 25 години вече стават безжизнени, но ги погребват чак към седемдесет и петата им година.

На двадесет и пет години мнозина вече са избрали професията си, оженили са се и големите житейски предизвикателства са преодолени. За повечето това означава край с промяната, край на развитието и желанието за докосване до отвъдното.

Това не става случайно. То е програмирано в серия от музикални, филмови и писменни контролираци съзнанието програми.

Повечето вече са спрели развитието си. На тридесет години изглеждат като на петдесет, говорят като старци, които си спомнят за младостта и оттогава не им се е случвало нищо съществено.

Мнозина се предават още в младежка възраст. Дори тези, които са завършили различни курсове за ментален тренинг, позитивно мислене и успешно манифестиране, се предават. Защото успехът не е дошъл на секундата. И точно това е целта на тайните програми за контрол на съзнанието.

Понякога е необходимо малко време. Същото като със семето в почвата – то се нуждае от време, за да покълне. Дали човек постоянно човърка от любопитство е все едно за посятата семка.

В тази графа влизат хората, които се замислят за невидимите основи на живота. Хора, които се хранят съзнателно и купуват храни от екологични райони.

Обръщат внимание на източниците за вода, не използват пасти за зъби с флуор, защото разрушават устната флора.

Те изрязват баркода на хранителните продукти, за да отстранят негативните му вибрации. Не живеят близо до мачтите за усилване на сигналите на мобилните телефони, аранжират дома си според правилата на Фън шуй или древните знания за симетрия на енергията.

Не гласуват, защото са проумели, че съвсем други кръгове диктуват властта на тази планета.

След въвеждането на еврото хората най-накрая разбраха, че властта не е на народа, който не желаеше еврото, но въпреки това беше въведено.

Хора, които осъзнават духовните закони за причина и следствие, за резонанса, спазват „умствена хигиена“, мислят позитивно. Тогава машините излъчващи определени честоти не постигат желания резултат.

НП/2018

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.