Загадъчната смърт на Юрий Гагарин. Фаталната машина с номер 625

На 27 Март 1968 година учебно тренировъчния изтребител МиГ 15 пилотиран от полковник Юрий Гагарин и полковник Владимир Серьогин се разбива при загадъчни обстоятелства.

1997 година, катастрофа на транспортен самолет в Иркутск. За тази ужасна трагедия, както и за много други се знаело от по-рано. Екстрасенсите са я предсказали с голяма точност и са уведомили голямото началство. За това има преки доказателства. Свидетел от управление полети казва: „Имаше такава прогноза, че в Иркутск на тази дата ще има катастрофа с голям товарен военен самолет. Имаше такава информация и главнокомандващият беше запознат с нея. Оказва се, че тези, които можели да отменят полета не са го направили, защото приели информацията за пълна глупост.“

Това е само един от стотиците примери, когато очевидното и свръхестественото се признавали за невъзможни. Подобно предупреждение може да е имало и в тази далечна сутрин на 27 Март 1968 год.

Този полет не е бил планиран и това е първото нещо във веригата от странни случайности, които водят до смъртта на пилотите. В 10 часа и 19 минути машина 625 с екипаж Гагарин и Серьогин получила разрешение за излитане.

Времето е лошо за тренировъчен полет на височина 5000 метра. 6 минути преди катастрофата самолетът е на височина 4200. Гагарин е в ролята на обучаван, инструктор е полковник Серьогин. Това са финалните минути на космонавт номер 1.

„Базата: 625, като излезте от облаците доложете. Гагарин: Аз съм 625 разбрах ви.“

В базата сякаш пропускат, че радиообмена води Гагарин, а не инструктора както трябва да бъде. Предполага се, че на дадената височина пилотите работят по зададената програма. По нормативи. За това са необходими 15 минути, но само след 5 минути в 10 и 29 Гагарин предава: „Задачата изпълнена насочвам се към рубежа.“

Миг 15 на стоянка в военно летище на ВВС на СССР
Миг 15 във военно летище на ВВС на СССР

Водещият полета трябвало да реагира, но се отнесъл спокойно към доклада. На борда е командирът на полка и той има право да действа самостоятелно. И ако се наложи може да съкрати полета.

„Базата: Връщайте се. Гагарин: 625 разбрах. Изпълнявам.“  Това били последните думи на Гагарин.

Физическото влияние на движението само на две тела, слънцето и луната предизвикват химични промени в кръвта на човека. Това означава, че се променят психо-физиологичните и поведенческите му характеристики. Така версията за участието на космоса в смъртта на Гагарин и Серьогин не е измислица. Около тази катастрофа има много загадки. Загадки за сега. За това какво се е случило с Гагарин попитали и ясновидци.

Ванга твърдяла, че Гагарин е жив. Той просто е взет от извънземните.

За съжаление космонавт номер 1 умира. Гагарин и Серьогин загиват в тази трагична сутрин на 27 март 1968 година. Но има и друга истина, мнозина упорито и всеотдайно вярват, че Гагарин все още е жив. А в същото време истината е някъде наблизо. През всички тези десетилетия, тя много пъти се е изплъзвала на най-опитните изследователи. Така че отново и отново да ги води до безизходица и да ги кара да търсят улики за разгадаването. Те може би лежат далеч извън границата на нашите знания.

НП/2017

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.