Загадъчни рисунки на извънземни и НЛО на 10 000 години

В древни пещери  в Индия, на около 130 км от град Райпур, археолози откриха праисторически пещерни рисунки, изобразяващи извънземни и НЛО. С помощта на най-новите технологии, учените са установили, че възрастта на тези рисунки е на около 10 000 години. Индийските археолози официално се обърнаха към НАСА и Индийската агенция за космически изследвания за съдействие при извършването на подробно и дългосрочно проучване на рисунките.

Скални рисунки
Скални рисунки

Фигурите изобразяват странни същества, подобни на извънземни, познати на всички ни от холивудските филми. Фигурите са рисувани с естествени пигменти,  изобразяващи летящи чинии. Въпреки че на някои места рисунките са избледнели, ясно се виждат странните тела, някои от тях дори в костюми, въоръжени с оръжие, а чертите на лицата им са трудно различими. В традициите и вярванията на съвременните индийци имат допълнителна загадка за тази история. Доказателство за срещи на хора с извънземните в праисторическите времена и по-късно се срещат на много места в Индия, изобразяващи извънземни същества с оръжия.

Също така в древната история на Индия се споменава и за някои вимани и самолети на индийските богове. Те са описани в древните текстове на санскрит. Уфолозите дори говорят за голямо влияние на технологично напреднали извънземни цивилизации, които посещавали Земята в праисторически времена. А някои теоретици смятат, че всички древни богове са всъщност извънземни.

Все пак, въпреки доста явните препратки към НЛО в древните традиции на Индия, повечето съвременни учени все още твърдят, че заключенията на гостуващи извънземни на планетата в праисторически времена са напълно неоснователни.

НП

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2019/2020 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.