Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Загадките на Русия. Нашествието Челябинск и хватката на Саурон

Странното пулсиращо излъчване в небето над Челябинск изплаши жителите на града. Видеото е качено в мрежата веднага след събитието, но едва сега започва да си пробива път в социалните мрежи.

В краткия материал публикуван от шокирани жители се забелязва зловещо око, определено като окото на Саурон. То изглежда виси над града, подчертано от ярка пулсираща светлина, за която няма обяснение.

 

Вероятно скептиците ще се намерят своето обяснение и за това явление. Но очевидци казват, че причината за тайнственото излъчване остава неясна и във всеки случай не е авария в подстанция или светлинно шоу от дискотека.

Това не е първият път, когато милионният град е видял странни неща в небето. През февруари 2013 г. над района на Челябинск метеорит избухна в диаметър от 20 метра преди да стигне земята, причинявайки ярка светкавица и мощна ударна вълна.

Тогава около 1500 души получиха медицинска помощ след инцидента. По-странно е, че се появиха свидетелски показания за атака над така наречения метеорит в последния възможен момент преди сблъсъка със земята.

 

Коментарите в мрежата за събитието са силно поляризирани. Но повечето руски потребители коментират случилото се като „Нашествието Челябинск“.

НП/Инфомакс

Участвайте в кампанията по набиране на средства за новия сезон на телевизионните епизоди 2017/2018 година. Използвайте бутона Donate или посочената сметка в раздел “Подкрепи Новото познание”.

Научете повече за дарителската кампания и банковите сметки на проекта.