Тайни и загадки

Заключените тайни в човешкия мозък разказват нещо неподозирано

Дори и след хилядолетия проучвания човешкият мозък остава мистерия. Все още не са открити функциите на много части на тялото и на ума.

Заключените тайни

Смята се, че епифизната жлеза е една от тези части, чието значение е много по-голямо, отколкото си мислим.

Тази философия е разпостранявана години преди определени кръгове във Ватикан да заключат познанието за епифизата.

В миналото епифизната жлеза е била източник на духовна сила. силата й е била позната не само на просветените.

Древните гърци и египтяни са я наричали „третото око“, което било нужно на хората, за да достигнат пълния си потенциал.

Дали елитите са скрили от нас голямата сила, която притежава епифизната жлеза?

Дали сме били заблуждавани за това какво всъщност е „здравословен“ начин на живот и точно погрешната представа за това да е причината да не можем да развием определени способности?

Какво може да правим с отключени сили?

Твърди се, че жлезата дава на хората силата да се пренасят на места, дори и тялото им да не е там. Не става дума само за различни измерения, а и за различни части на света.

Предполага се, че хората, отключили пълния си потенциал, притежават способност да чуват и виждат неща, които се случват на хиляди километра разстояние.

Смята се, че човешкият мозък произвежда диметилтриптамин (ДМТ) в епифизата и че това вещество има централна роля в преживяванията близки до смъртта.

И още в действителните преживявания със смъртта, а може би и в сънуването.

DMT, който хората поглъщат, обикновено е жълто, кристално вещество, извлечено от кората на корени от Южна Америка.

То не може лесно да бъде предозирано или да причини опасни неща и действа като повечето психеделици. Така поне твърдят някои издания, но е добре да се отнесем с известна доза внимание.

В Южна Америка от векове местните жители са поглъщали аяуаска, която съдържа богата на ДМТ кора от корен и МАО-инхибитор, който прави ДМТ активен при перорален прием, за да имат духовни преживявания.

Засега не е открит общоприет начин за активиране на силите епифизната жлеза

Счита се, че един от главните вредители, които пречат на този процес  е натриевия флуроид. Той бива консумиран масово в големи количества без дори да си даваме сметка за това.

Изследванията на епифизата и нейната роля в човешкия организъм продължават с години, но по-голямата част от тях остават скирити от очите на хората.

Древните са познавали техники за влизане в други реалности и измерения. Това е познат факт, но въпреки всичко единствено обучени шамани са контактували с другите светове.

Ето защо е повече от препоръчително да се внимава с такъв тип информация.

disclose.tv